Last news in Fakti

2 Септември, 2010 10:45 4 692 12

BMW старира производството на новото X3

  • bmw-
  • x3-
  • париж 2010

На първи септември BMW започна серийното производство на новия кросоувър Х3 в завода на концерна в Южна Каролина. Според думите на представители на компанията търсенето е толкова високо, че сегашните 7 000 работници във фабриката няма да смогнат с работата си. За целта баварците ще назначат още 500 души.

Последните два екземпляра от старото Х3 бяха сгобени в австрийския завод Magna Steyr на 31-ви август. Единият от тях е стандартна версия xDrive35d, а другият е предназначен за медицински цели. Той ще бъде подарен от компанията на обществена организация с нестопанска цел.

За седемгодишното производство на модела Х3 от първо поколение са продадени 605 498 екземпляра. Новиото Х3 беше разсекретено през юли, а световната премиера пред публика ще стане на предстоящото в края на този и началото на другия месец автомобилно изложение във френската столица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баце ЧОЧКО

    9 20 Отговор
    А с какво е по-хубав от Тойота Айго? Било голямо търсенето? Колкото такива продадат за 1 година, толкова Айго се продава за 1 седмица.

    Коментиран от #8

  • 2 Bogomil

    16 4 Отговор
    :D Е това е коментар! Как ще сравниш Айго сус СУВ и какво общо има едното с другото ?
  • 3 mm

    10 4 Отговор
    Баце Чочко е комплексиран, който кара женско подобие на кола, която е купил или баща му и си мисли че е много хубава.Не му обръщайте внимание. ЧОЧКО или пиши по темата или не пиши. А относно новото Х3 браво на немците изглежда значително по-добре от старото, пожелавам успех и да надскочат значително очакваните продажби.
  • 4 Никола

    11 9 Отговор
    Поредната баварска грозилница.
  • 5 maksito

    6 2 Отговор
    баце ЧОЧКО molqte pi6i po komentara molqte ne pi6i izli6ni ne6ta kato tvoeta ...Тойота Айго...molqte
    A za BMW nqmam dymi to e po qko ot staroto mnogo po qko!!!
  • 6 Босев

    5 2 Отговор
    Крайно време е да почнем и ние да правим нещо,от форумите разбирам че у нас имаме велики кадри-ПРЕДЛАГАМ-ако почнемда правим автомобили.дизайнерите да ги вземат от почитателите на японските,ОТК-та-та от почитателите на Г-клас,и останаха механниците има само едни хищници дето могат да се справят с тая задача,това са уазаджиите при тях границата на всички видове реалност и преработки е паднала като берлинската стена.Дайте им един двигател едно купче железа и идин струг и до една седмица ще испищят гумите на някой дзвер на който ще завидят дори инженерите от НАСА,но да си дойдем на думата,добре от мен чао.
  • 7 az

    2 4 Отговор
    браво, макр бмв х3 да не ми харесва. като цяло бмв са едни от най добрите возила. някога и аз ще си купя :))
  • 8 ПИЧА

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "баце ЧОЧКО":

    Чочко варя боб на печката , можели да прибавя и малко айго от твоето на вкус
  • 9 аз

    9 4 Отговор
    БМВ правят коли, които се поддържат скъпо. Храни ги сервиза им. Освен това са недодялани и грозни. Също и неоправдано скъпи. Работил съм в сервиз на БМВ.
  • 10 jorj

    6 1 Отговор
    Как ще сравняваш тая уникална расова МАШИНА айго с туй смешно Бмв.
  • 11 i toi ne zn

    2 1 Отговор
    pak grozni bmw dobre4e e pejoto ta podobri malko dizaina i van6nostta na tiq bavarski "ma6ini"
  • 12 wartburg

    0 0 Отговор
    samo taka