Last news in Fakti

24 Септември, 2010 12:59 5 669 13

Работници на Chrysler отмарят с марихуана

  • chrysler-
  • завод-
  • марихуана

Служители от фабриката на Chrysler в Детройт са били спипани да разпускат напрежението с бира и марихуана по време на обедната си почивка. Всички са отстранени са временно от работа, но според бивш техен колега това нямало да промени нищо.

Заводът Jefferson North Assembly Plant е най-важната производствена мощност на Chrysler. През юли фабриката, в която се сглобява новият Jeep Cherokee, бе посетена от президента Барак Обама. Пет дни по-късно екип на телевизия Fox 2 започнал разследване за приятните занимания на работниците по време на обедните им почивки.

Репортерите заснели десетина от тях да си пийват биричка и да пушат трева в 11 сутринта насред градинка недалеч до завода, след което да се качват по колите си и да се връщат на работа.

Бивш служител на същата фабрика споделя пред Fox 2, че заснетото разкрива най-невинната страна от трудовите навици на колегите му. "През първата седмица след назначението ми преминавахме курс на обучение, когато прозвуча сигналът за почивка. Прибрахме се в караваната, паркирана точно срещу един от прозорците на завода, а зад него един човек се наведе и взе да смърка кокаин. Това е първият ми спомен от новата работа".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dgd

    26 17 Отговор
    Пафка им се, ще пафкат, пие им се ще пият ... кво ги притеснявате малоумници...като не са им го забранили от началството ше правят квото си искат :)
  • 2 aha

    20 6 Отговор
    e kvo iskat kato gi e posetil obama da ne piqt 3 godini li :D vmesto da im se skarat 4e 1 ot tqh kara6e MUSTANG,a raboti v crysler :P
  • 3 BAT_J

    26 6 Отговор
    Ama skivaite kvi koli karat..Ford Mustang, Dodge Ram..tuka ako biaha 6tiaha da sa s golf 2-ki i jiguliata
  • 4 lada 2103

    21 9 Отговор
    zatova kolite 6te sa tolkova ka4estveni
  • 5 Николай

    17 7 Отговор
    Интересно ми е какво ще стане ако шофьор на междуградски автобус пие или пуши трева през почивката си? Хм?
    .аси малоумниците. Това не е да дъвчиш дъвка.
  • 6 G777

    21 5 Отговор
    OTIDETE PRED ZAVODA NA LADA DA VIDITE GRUBATA ISTORIA
  • 7 35

    13 9 Отговор
    za mustanga ne znam ama jeep dodge i ram sa marki na chrysler taka 4e e normalno tova da karat a ina4e teq trqbva da gi uvolnqt i sigurno ne samo tqh
  • 8 mdaa

    8 11 Отговор
    Яки пичове , тези няма да ги видите на опашката за смешния италиански мъник Фият 500 . Иначе временно ги отстранили от работа , ха ха ха ...
  • 9 Стефан Р.

    13 5 Отговор
    Не виждам никакъв проблем ако това не влияе на производстернното качество, всичко останало са законови моменти и повърхностни предразсъдъци. Професионализма си е професионализъм.
  • 10 нагърмян

    10 2 Отговор
    колите им са екстра в сравнение с руските,където работниците им са на водка
  • 11 коко

    2 7 Отговор
    един фи6ек даже 6те подобри качеството на работа ...
  • 12 Сър Смоук А Лот

    4 0 Отговор
    Айдеее, на опашката за безработни сега. Ще ги фа.ам в отворенгясковците, аз ще се гърча по 9 часа на ден с половин час почивка и дори нормални цигари не са ми позволени, тия ще ми се друсат и ще къркат! Вън!
  • 13 Кристофър

    0 4 Отговор
    В момента се опитвам да продам на безценица крайслера, който караше синът ми-и е доста нов.И не може и не ще!Остави че е криза-по кенефска кола от тази не сме имали.По-горното допълва картинката за тези боклуци.Тия щом пафкат и бачкат,сигурен съм че инженерите и конструкторите денонощно са на хероин.Резултат-пълни кенефи.Докато съм жив нема да разреша крайслер на снимка да се купи!