16 Декември, 2019 11:42 3 827 3

Lambo по таван, водача го няма (ВИДЕО)

  • lamborghini-
  • huracan-
  • птп
Lambo по таван, водача го няма (ВИДЕО) - 1

На пътен участък в Калифорния беше намерено, преобърнато по таван Lamborghini, което е било изоставено от водача му. Става дума за модела Lamborghini Huracan, а полицията в момента издирва водача.

По информация на LA Times, в колата е имало петна от кръв, но водачът не е открит. Собственикът на автомобила е намерен много бързо, но той заявил, че дал колата, която е с мощност от 610 конски сили, на друг.

Съдейки по повредите по предницата на колата, от полицията са на мнение, че първоначално Lamborghini-то се е ударило в някакво препятствие, а след това се е преобърнало по таван. Повредите по Huracan-а са сериозни.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пилот на ферари

    8 4 Отговор
    То ако си карал Голф не значи че можеш да караш и Ламбо !
  • 2 Алфа Ромео

    4 3 Отговор
    .аси маестрото, как успя да изпльоска по таван супер-спортна кола широка два метра и висока 1.10 см.
  • 3 Обективен

    4 2 Отговор
    Тоя шофьор бая трябва да е пиян и дрогиран, щом ранен решава да бяга на всяка цена