Last news in Fakti

15 Юли, 2012 10:46 4 056 12

Seat Leon, трети опит

  • seat-
  • leon-
  • париж 2012

Два месеца преди официалното представяне на испанския Golf в Париж Seat разпространи информация и снимки на модела. Компанията се надява неговото трето издание да се продава по-добре, отколкото предшествениците.

Новият хечбек е построен на платформата MQB, с която във френската столица през септември ще дебютира и седмата генерация на Golf. Както и досега испанците ще се опитат да спечелят киенти с по-динамичен и вълнуващ дизайн.

Точните технически характеристики на Leon III ще станат ясни на парижкия автосалон. Още отсега обаче се знае, че под предния капак ще се монтират 3- и 4-цилиндрови двигатели от ново поколение.

Подобно на Audi A1 следващият Leon ще се оборудва с 1.4-литров мотор, два от чиито цилиндри ще могат да се изключват за пестене на гориво. В гамата ще има също така 1.8- и 2.0-литрови агрегати с принудително пълнене.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    0 2 Отговор
    Старият Леон според мен беше много по-красив и имаше индивидуалност :) Това е някакво АУДИ А3 + Ибиза + Поло
  • 2 hienata

    0 3 Отговор
    Шефовете от Волфсбург са се уплашили доста от дизайнерите на предишния Леон (да не би да извадят по- хубава кола от Голф) и откровено си личи застой в дизайна на новия. Задницата си е старата (с по-лъскави стопове). Предницата е чудата смесица от Ауди А1 с лек нюанс на Опел (средния ръб на капака). Виждал съм доста по-сполучливи студии на Леон.
  • 3 ВИП АМГ

    0 2 Отговор
    problema e VAG.nisko kachestvo.
  • 4 ВИП АМГ

    0 2 Отговор
    problema e VAG.nisko kachestvo.
  • 5 Da Silva

    2 2 Отговор
    Ами... на нищо не прилича! Кой е идиотът, който е одобрил пускането на пазара на подобна безлична, евтино изглеждаща и скучна идиотщина. Ако някой глупак все пак си го купи това нещо, то той ще бъде малоумен Ауди фен, обладан от посредствената прилика с предниците на Аудитата и факта, че Сеат са собственост на ВАГ групата, т.е. ще си внушава, че си купува нещо немско и много качествено - глупости страшни!!!
  • 6 бай Шано

    0 0 Отговор
    като имам предвид сегашния Леон този е връщане назад към първия ,---ще се продава точно толкова колкото последния Сеат на базата на Ауди А4 (Ехео) --даже и в Испания не го купуват ...
  • 7 драйвър

    0 1 Отговор
    С интериора-средната конзола по -конкретно, положението е направо ужасно!
  • 8 520 zender

    1 1 Отговор
    Оставете идиотщините че това нещо някой ще го купи-еми ще го купи.За мен друго е важно-Сеат не намери себе си-това е.Кой вярва в Сеат.....голфаджииите...добре де тогава къв е смисъла от толкова марки с едни и същи двигатели.Еми за мен е смешно.Освен това няма да си отварям остата за ТФСИ-двигателите-те са мощни но доста проблемни......Ето за това например БМВ все още е премиум спрямо ФВ,независимо от това че ФВ влагат качествени материали...
  • 9 SL55 AMG

    3 0 Отговор
    Харесва ми. Има модерно и стилно излъчване
  • 10 ххх

    0 0 Отговор
    Очаквах доста, доста повече.
    Предните 2 поколения са много красиви за времето си, а това тук не е нищо запомнящо се, камо ли индивидулано. Жалко, много жалко. Сеат за последните 10 години разчитаха много на дизайна си (то е ясно защо), а сега със слаб екстериор не виждам как ще прокопсат.
  • 11 Дошо

    0 0 Отговор
    Като дялан с тесла е
  • 12 ahaha

    0 0 Отговор
    taka kato go gledam....vse si mislia, 4e edin fiat bravo 1.9jTD 120hp, proizvodstvo 2008ma, o6te v garanzia, minal service i obslujvane i cena 5500EURO e mnoooogo po-dobra investizia otkam design, ka4estvo, ikonomi4nost, purgavost-skorost i tn. i tn. i tn. ot kakav zor bih si kupil gouf praven v espania za edin kup pari?