Last news in Fakti

6 Март, 2020 11:09 7 951 11

Най-невероятният пикап G-Klasse AMG

  • mercedes-benz-
  • g-klasse-
  • amg-
  • тунинг-
  • mansory-
  • checkout star trooper pickup-
  • пикап
Най-невероятният пикап G-Klasse AMG - 1

Тунинг ателието Mansory, известно със своите свръхкичозни разработки представи един проект, който трябваше да украси щанда на компанията на отложеното автомобилно изложение в Женева.

Става дума за пикап на базата на Mercedes-Benz G-Klasse, който всъщност не е първата подобна разработка на компанията, но тази може да се определи, като най-невероятната. Трябва да отбележим, че това студио неведнъж е правело смахнат тунинг на Mercedes G-Klasse, но този път германците са надминали себе си.

Най-невероятният пикап G-Klasse AMG

Факт е, че Gelendvagen AMG се е превърнал в екстравагантен пикап с единична кабина и с военни наченки по него. Тунинг специалистите от Mansory не само режат част от покрива, премахват задните седалки, но и съкращават междуосието.

Най-невероятният пикап G-Klasse AMG

Checkout Star Trooper Pickup, както е името на иновацията е разработен и с помощта на модната къща Philipp Plein. Странният Gelendvagen получава камуфлаж по екстериора и тапицерия в същия десен.

Най-невероятният пикап G-Klasse AMG

Освен това вътре се появяват въглеродни вложки. Таванът има интересна диодна подсветка. Разбира се, на лице е и т.нар. силов тунинг. Няма как G-Klasse да се размине без увеличаване на мощността.

Най-невероятният пикап G-Klasse AMG

Сега 4.0-литровият V-образен битурбо двигател произвежда 850 конски сили, а максималният му въртящ момент е нараснал до 1 000 Нм. Резултатът е 3.5 секунди от място до 100 км/ч. Ще бъдат произведени само седем такива луди Mansory Star Trooper Pickaps.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио

    20 5 Отговор
    Този път добре им се е получило
  • 2 Темуджин

    21 14 Отговор
    Европейският съюз, Съединените американски щати, Канада и Австралия са на издръжката на България от 25 години, това показва секретен доклад на финансовото ни министерство, според който през 2010 година само от златното находище в Челопеч е изнесено злато на стойност на над 1 трилион и 150 милиарда евро.
    Европейският съюз и Съединените американски щати, Канада и Австралия са на издръжката на България от 25 години, това показва секретен доклад на финансовото ни министерство, според който през 2010 година само от златното находище в Челопеч е изнесено злато на стойност над 1 трилион и 150 милиарда евро. Или от периода, в който златната мина в Челопеч е дадена на концесия на американско, Канадски австралийски и германски компании, от страната ни е изнесено злато на стойност над 30 трилиона 800 билиона и 500 милиарда евро.
    С въпросната сума от толкова много злато българите можем да живеем като императори на вселената 200 поколения на напред, но армията и икономиката ни беше унищожена умишлено като ни вкараха в НАТО и Европейския съюз именно затова за да могат съвсем законно да крадат природните ни ресурси. Ресурси, които , ако се вкарваха в бюджета на България нямаше нито един българин да е гладен жаден или да е на студено или още по-страшно без дом. Ако тази колосална сума влизаше в хазната на държавата ни хиляди години България щеше да определя каква да е геополитиката и икономиката в света.

    Милиони българи щяха да могат да обикалят навсякъде по света

    Коментиран от #5, #7, #8

  • 3 Браво

    9 7 Отговор
    Тези от Мерцедес превърнаха една легенда в карикатура като я направиха жертва на кича.Модела от статията би впечатлил единствено парвенюта и чалгари.
  • 4 Лично

    8 2 Отговор
    на мен мнооогоо ми харесва.Въпрос на вкус.
  • 5 Контакта

    11 5 Отговор

    До коментар #2 от "Темуджин":

    И като се събуди кооо стана.Беше се изпотил ли?
  • 6 Borislav Popov

    4 0 Отговор
    Майкъл Дъглас го раздаваше ловджия и джиткаше с един такъв пикап от AMG в някакъв филм, само, че неговия беше 6 х 6.
  • 7 хаха

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Темуджин":

    Ти ли "разсекрети" секретния доклад ?
  • 8 Мдааа

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Темуджин":

    Спокойно пич.другите варианти са златото да беше още в земята или да беше усвоено от Боковци,Баневци,Божковци и разни други знайни и незнайни българолюбци.за нас винаги е средния.наздраве
  • 9 Кибика

    4 1 Отговор
    Браво.Добре се е получило
  • 10 Mercedes

    0 0 Отговор
    https://cheren-petak.com/
  • 11 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    еи тва е колата!само без светлините на тавана.другото е топ!