Last news in Fakti

23 Март, 2020 11:02 4 689 11

Nissan уволнява 3000 испанци

  • nissan-
  • съкращение-
  • уволнение

3 000 служители в испанските заводи на Nissan ще бъдат съкратени заради епидемията от коронавирус, съобщава Nikkei. Японската компания преустанови работата на поточните си линии в средата на месеца заради COVID-19 и прекъснатите вериги от доставки на компоненти.

Миналата година в Испания са сглобени 65 000 "нисана". Производството в най-големия европейски завод на компанията в Съндърланд, Великобритания, също бе преустановено, но засега там не се предвиждат съкращения.

От Nissan предупредиха за възможни прекъсвания на работата във фабриките си заради липса на части още в средата на февруари. Освен в родната Япония, Испания и Великобритания компанията има заводи също в САЩ, Мексико и Малайзия.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 караоши нинджа

    6 20 Отговор
    Мързеливи испанци една таратайка не могат да сглобят......

    Коментиран от #8

  • 2 До 1

    23 4 Отговор
    Ей селски бек. В Испания годишно се сглобяват над 3 милиона автомобила , неграмотник. Вземи се образовай малко съвремен робе работещ за 500лв!! Виж колко завода в колко града има там смешник.
  • 3 Фалшива

    33 0 Отговор
    нивина в стил Факти. 3000 работника са пратени на борсата за 3 седмици като държава поема заплата им. Не мога да разбера защо бг. медиите дезинформират постоянно. Нали има чижди медии и можем да четем!!

    Коментиран от #4

  • 4 Пламен

    16 0 Отговор

    До коментар #3 от "Фалшива":

    Функционално неграмотни са медиите.
  • 5 караоши нинджа тореадор

    2 8 Отговор
    Що в джапанката колко милиона сапуниерки се сглабят годишно бе айнщайн2 ри , и кога цифрите ти говорят то кретените си мълчат бре ......испански.селски бик....

    Коментиран от #6

  • 6 Паляк

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "караоши нинджа тореадор":

    стига фъфли, че нищо не ти се разбира неграмотник. Качвай се на 20 годишната си талига и марш
  • 7 караоши гладиатор

    2 1 Отговор
    Удари си сам два шамара профилактично в паник атака си нещо .....и си пии витамините .....
  • 8 Тъп

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "караоши нинджа":

    Испанците имат много заводи за коли.Ти си некомпетентен!
  • 9 Димов

    0 0 Отговор
    И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име. /Откровение на Йоан; гл.13; стих 16и17/.

    Коментиран от #11

  • 10 Димов

    0 0 Отговор
    Откровението на Йоан е написано от самият него на старогръцки. А на старогръцки, числото на звяра (666) се изписва 600 60 6, където: 600=Х; 60=Е; 6=S. Не знам как да напиша точно гръцките букви тук (Е=главно Кси; S=главно Сигма), но трите старогръцки заедно са досущ като съвременните X.E.S. Даже главното Кси на старогръцки се изписва досущ като логото на Модел-3.
  • 11 Шпицкен Коркен

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Димов":

    Виждам че баща ти го е Турил на майкяти, и че ти си БелеГа за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, "Димов" или числото на неговото име.