Last news in Fakti

2 Юни, 2020 11:38 2 847 3

Мъж изгори 13 автомобила на стойност €230 000

  • автокъща-
  • палеж-
  • автомобили

Полицията в руския град Курган задържа заподозрян за палеж на 13 автомобила в автокъща. Извършителят е причинили щети на стойност 230 000 евро, съобщава пресслужбата на регионалното Министерство на вътрешните работи на Русия.

Дежурен полицай получава съобщение за палеж на множество автомобили на открития охраняем паркинг на автокъщата. Действията на нападателя са записали камери за видеонаблюдение, заподозреният е задържан и отведен в полицейското управление за по-нататъшно производство.

По този факт следователят образува наказателно дело въз основа на престъпление по член 167, част 2 от Наказателния кодекс на Руската федерация "Умишлено унищожаване или увреждане на имущество“, се казва в съобщението. Инцидентът е станал през нощта, а повредените автомобили са собственост на търговско предприятие в града.

Отбелязва се, че нападателят е бил многократно осъждан безработен жител на село Кетово. В същото време задържаният не може ясно да обясни на полицията причините за своето деяние. Мъжът е заплашен от пет години лишаване от свобода. Проблемът в случая е, че колите не са били застраховани.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пп46

    8 10 Отговор
    В Русия правят зулуми от тъпотия, а в САЩ заради правата си. Открийте разликата.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ония с коня

    1 0 Отговор
    Те хубаво ги е изгорел ама ке може ли да ги плати сега?