Last news in Fakti

16 Декември, 2012 12:12 5 173 18

Maserati готви конкурент на Audi Q5

  • maserati-
  • levante-
  • kubang-
  • alfa romeo-
  • giulia-
  • dodge-
  • dart

Компактен кросоувър ще попълни гамата на Maserati в близко бъдеще и ще помогне на именитата марка да се бори за повече продажби във все по-популярния сегмент на модели като Audi Q5 и бъдещия Porsche Macan, съобщава Car and Driver.

Новият всъдеход ще излезе на пазара през 2016 г. и ще бъде построен на удължената платформа на Alfa Romeo Giulia и Dodge Dart. Все още няма яснота за гамата от двигатели. Dodge Dart се оборудва с 1.4-, 2.0- и 2.4 литрови бензинови мотори с мощност между 162 и 182 к.с., но Maserati-то надали ще се екипира със същите агрегати.

През 2015 г. започва производството на първия кросоувър в историята на марката Levante. Прототип на автомобила с името Kubang бе показан миналата година на салона във Франкфурт. Всъдеходът ще бъде построен на базата Jeep Grand Cherokee и най-вероятно ще използва неговите двигатели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 LEXUS

    2 1 Отговор
    Знам тайната на това Мазерати, защото последният път, когато ме отвлякоха извънземните ме закараха, както по- рано в секретните бази в антарктида- под ледовете, а там видях как сглобяват и Ферари. Това трябва да е отскоро, защото допреди виждах само БМВ и Мерцедес.
    При последното ми посещение пак се отървах от опити върху мен, но ме е страх, че при следващото отвличане ще ми отворят мозъка и ще вземат част от него за изследване, както и ще ми сложат чип в главата, както правят на останалите отвлечени, но на мен все ми се разминава не знам защо?
    Досега си мислех, че извънземните са работили съвместно само с БМВ и Мерцедес, в секретните бази скрити под ледовете на антарктида, където освен че сглобяват автомобили, с които събират информация за нас и неведнъж съм предупреждавал, че трябва да се пазим от автомобилите на БМВ и Мерцедес, защото най- често се карат от извънземни и погледнем ли водача в очите, рискуваме да ни изтрие паметта.
  • 2 LEXUS

    1 1 Отговор
    От опит знам как да се държа, когато ме наблюдават и отвличат извънземни.
    По нищо не трябва да се издавам, че знам че ме наблюдават, а когато ме отвличат, не трябва да се съпротивлявам, защото техният разум е висш и са много по силни от нас хората.
    Когато последно бях на техните бази под ледовете на антарктида бях послушен и нищо не ми направиха, но на човека до мен, който само викаше му отвориха главата и взеха част от мозъка му и после я върнаха обратно, а също така не бива да ги гледаме в очите, защото ти по този начин ни изтриват паметта, а едно красиво извънземно се приближи до мен- вероятно е била медицинска сестра и ме погали по лицето, от което усетих докосване сякаш от лед, като така открих, че тяхната телесна температура е в пъти по ниска от нашата.
    Пазете се от тези БМВ-та и Мерцедеси, защото чрез тях ни наблюдават и събират информация за нас, не гледайте водачите в очите, защото ще ви изтрият паметта и най- често са карани от извънземни.
  • 3 логобот

    1 0 Отговор
    мн си тъп

    Коментиран от #4

  • 4 LEXUS

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "логобот":

    Това, което пишете за мен говори достатъчно много за простотията на хората.
    Народната лечителка от столицата на Украйна Светлана Маймасур твърди, че нея не я измъчва мания за преследване, нито пък има бели петна в паметта. Според думите на жената тя действително е била похищавана от пришълци, които са я подложили на мъчения. Като потвърждение на думите си киевчанката посочва и материални доказателства. Веднъж от носа и паднали метални квадратчета, външно приличащи на обичайните микросхеми. Според мнението на Светлана те били поставени в тялото и от пришълците. Жената разказва, че веднъж в контакт с нея влезли ниски, не повече от 120 сантимента, сиви хуманоиди.

    „Имаха много тънки и крехки на вид крайници и непропорционална за малките им тела гола глава. Заради липсата на задна черепна кост аз видях как зад сивата кожа пулсира мекият мозък”, разказва Светлана Маймасур. Сивите извънземни обяснили, че много отдавна, тяхната отдалечена от Земята Цивилизация, била могъща и силно развита. Клонирането, което се използвало за поддържане на популацията, довело дотам, че генофондът на сивите след време обеднял. Именно по тази причина те проявяват значителен интерес към жителите на Земята. Хората са им необходими не само като материал за проучвания. Те общуват с представители на планетата като използват своите телепатически възможности. Разговорът продължаваше, а аз забелязах как извънземните парализират волята ми, разказва дамата.

    Това, което обаче разказва по-ната
  • 5 LEXUS

    1 1 Отговор
    ПРОДЪЛЖЕНИЕ:
    Това, което обаче разказва по-нататък Светлана, е наистина шокиращо. Те я похитили и пренесли в базата си с помощта на летяща чиния, където жената видяла шокираща картина: Пришълците вземали биоматериал от мъж, привързан към маса. Без използване на наркоза вземали сперма от човека, с груби игли теглели кръв и костен мозък. Пленникът се превивал от болка и неистово крещял. Без излишни обяснения жената разбрала, че нея я чака същото. Освестила се в леглото си вкъщи и първото, което открила били белезите на двете й ръце.

  • 6 LEXUS

    1 1 Отговор
    След като прочетохте тази история, със сигурност си променихте мнението.
    Никой не е застрахован, а самият аз се чувствам късметлия че са ме пуснали да си ходя и не са правили опити върху мен, за разлика от другите похитени.
    Аз оборвам твърденията си с факти, а бъдете така добри и вие да правите същото, а не да ме изкарвате побъркан.
  • 7 nemo 84

    0 0 Отговор
    imali oshte takiva iztoriii 4e mi stana interesno

    Коментиран от #8, #9

  • 8 LEXUS

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "nemo 84":


    Моята история е истинска, както и на много хора преживели същото, а след това живота ми се промени завинаги.
    За съжаление има доста простаци и неверници, които се присмиват или осмиват похитените от извънземни.
    Съветвам те, както и всички, които не сте похитени от тях, ако ви отвличат, не трябва да се съпротивлявате, защото техният разум е висш и са много по силни от вас хората.
  • 9 LEXUS

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "nemo 84":

    Ето част от моята история, Брат по мисъл: След първото отвличане забелязвам с ъгъла на очите си или директно светкавици или светлинни лъчи, които идват към стаята ми през нощта, а нито очен лекар и невролог могат да обяснят каква е причината, а като им разказах какво съм преживял през нощта и вместо да ми повярват се хилиха ехидно- простаци.
  • 10 LEXUS

    0 0 Отговор
    Добих кураж да се изправя и да заяви, че през 90-те години на 20 век бях отвлечен от същества от друга планета. Те ме подложили на редица изследвания, като едно от тях проследяваше какво влияние оказва върху него сексът…с пришълец.


    Какво точно разпалва желанието на извънземните да анализират как човекът от Земята прави секс не се знае. Но нищо чудно един ден да сме свидетели на космическо нашествие, продиктувано от факта, че извънземните са се научили във всичко да са по-добри от нас. Дори и в секса!

    Коментиран от #15

  • 11 ауди

    0 0 Отговор
    тва е пълен боклук,аудито е сто пъти по хубаво.

    Коментиран от #12

  • 12 alfa

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "ауди":

    И как разбра това,?? Сигурно са ти дали да пробваш мазератито и ти го сравни с твойто ауди Q5.:))))....как ти минава изобщо през мозъка ти да сравняваш ауди с мазерати
  • 13 Italia

    0 0 Отговор
    Като няма мозак
  • 14 руснака

    0 0 Отговор
    дизайна му днес вече не е впечатляваш, как ли ще го продават през 2016???
  • 15 плевел кашон

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "LEXUS":

    интересни истории чакам още

    Коментиран от #18

  • 16 prizrak

    1 1 Отговор
    Lexus вземи си изпий хапчетата и си удари два шамара да се събудиш, а после излез на магистралата чисто гол и побягай че да ти се проветри малко мозъчето болно.....
  • 17 prizrak

    1 0 Отговор
    Мазерати е символ на качество и лукс. Мисля че е неуместно да се сравнява с Ауди или която и да е друга марка.
  • 18 LEXUS

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "плевел кашон":

    Освен мен и другите, които са отвличани от извънземни, един от нас е не кой да е, а самият Наполеон е бил отвлечен от извънземни през 1974 година. Доказателство за това е миниатюрен чип, който откриха в черепа на императора, тъй че никой не е застрахован от отвличане от извънземни, защото и всичката власт на света не може да ни помогне, те са много по силни, умни и развити от нас, съветвам ви всички, които не сте похитени от тях, ако ви отвличат, не трябва да се съпротивлявате, а да правите каквото искат от вас.