2 Април, 2021 16:45 4 422 14

Десетки хиляди пчели превзеха кола за минути

  • пожарна-
  • пчели-
  • кола-
  • инцидент

Насекомите превърнали колата в свой дом за изключително кратко време

Десетки хиляди пчели превзеха кола за минути - 1
Снимки: Facebook

История, разказана от пожарната в Лас Крусес, показва как пожарникарите се справят отлично, не само с огън, но и с няколко хиляди пчели, избрали случаен автомобил за техен дом. Случката се развива в градчето в Ню Мексико, а за ново жилище е избран стар Buick.

Десетки хиляди пчели превзеха кола за минути

Мъж, чието име не се споменава, взел назаем кола от приятел, за да отиде до близък супермаркет и поради топлото време, оставил автомобила с отворен прозорец. Човекът приключил с покупките в рамките на 10 минути и се върнал обратно към Bucik-а, оставил торбите в багажника и тръгнал към вкъщи, без дори да подозира какво се крие в задната дясна част.

Десетки хиляди пчели превзеха кола за минути

Малко след като потеглил, той видял хилядите пчели и отбил, обаждайки се на местната пожарна. От там веднага потърсили един от своите колеги, който не бил на смяна, но се занимавал с пчели. Той веднага откликнал на обаждането и успешно изкарал всички пчели, които след претегляне установил, че тежат над 1.6кг. По-късно насекомите са преместени в кошери, собственост на помогналия пожарникар.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо гъди

    5 0 Отговор
    Е как ги изтегли колко тежат?

    Коментиран от #7

  • 2 Пеню

    9 1 Отговор
    Хайде, милички, прибирайте се в тази кутияяяя.
  • 3 Отворко

    25 0 Отговор
    Пчелите следват пчелата-майка.Тя е влязла в автомобила и всички -по нея.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Пчеларя

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Отворко":

    Точно така..или са се роили животинките в тоз имомент. Нищо сензационно няма в тази новина. Поредния кликбейт.
  • 5 Пчеларя

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "Отворко":

    И пак добре че тоя юнак се е прибирал от покупки в супермаркета, че ако е ходил до някой бар, да са го усмъртили за нула време. Пчелите се дразнят най-много от миризмата на алкохол(най-много от миризмата на бира) и от всякакви парфюми и одеколони.
  • 6 ел чапо

    4 0 Отговор
    Значи взел кола от приятел на заем, за да отиде до магазина и зарязал прозорците отворени, докато си пазарува, за да му е топло. Те това е. Гледаш на някой да направиш услуга, а той ще ти се изходи на имуществото. Поради това не давайте на никой нищо.
  • 7 sbs

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дядо гъди":

    ПО ЛЕСНО Е БИЛО ДА ИМ ПРЕБРОИ КРАКАТА -ДЕЛИ НА 4 -И ЩЕ ЗНАЕ ТОЧНИЯТ ИМ БРОЙ А ТАКА Е МНОГО ОТНОСИТЕЛНО

    Коментиран от #13

  • 8 Факт!

    1 0 Отговор
    След като умре и последният примитив на Хомо Сапиенс природата много бързо ще си възвърне заграбените земи.
  • 9 И ДОРИ

    1 0 Отговор
    Царицата се върнала до касата,за да плати сметката! тава е първи април!

    Коментиран от #10

  • 10 Не е първи април

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "И ДОРИ":

    Новината е от втори април и напълно реалистична, но е по-скоро за раздел пчеларство, а не автомобили. Поредната статийка с която да ни разсейват от автомобилните новини, например за продажбите на Тесла. Ако продажбите се бяха сринали, беше изгоряла някоя Тесла или дори се беше развило болтче на някоя единична бройка, щяха да напишат поне три новини по темата. Но нали продажбите са се увеличили със 100% на годишна база, няма да видим подобна информация тук, защото Тесла не е рекламодател.

    Скоро един рекламодател, най-големият производител на автомобили в света се похвали тук, че вече произвежда рекордните 1000 електромобила на ден. Тесла произвежда по 2000 електромобила, защото за последните 90 дни е произвела 180 хиляди автомобила и е продала 184 хиляди.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Йо Несбьо

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "sbs":

    Прав си, те пчелите са все с по 4 крака!
  • 14 Детстроукс

    0 0 Отговор
    Става лесно - трябва да са в затворен съд, от който да не бягат и съдът се поставя върху везна. По-интересно е как ги е извадил от колата.