Last news in Fakti

6 Април, 2021 09:39 3 166 5

Ремонтен комплект от Ferrari F40 струва близо 20 хиляди лева

  • ferrari-
  • f40-
  • ремонтен комплект

Част от оригиналното оборудване на колата бе обявено на търг

Ремонтен комплект от Ferrari F40 струва близо 20 хиляди лева - 1
Снимки: Collectingcars.com

Ако сте фен на Ferrari и оценявате модела F40, но за съжаление не разполагате с няколко милиона лева, то може поне да се сдобиете с част от колата. Комплект от оригиналното оборудване с което пристига Ferrari F40 бе обявено на търг и се продаде за малко под 20 хиляди лева.

Ремонтният комплект за италианското возило включва осем гаечни ключа, четири отвертки, клещи, тресчотка с вложка и удължение, както и специален ключ за централната гайка на джантите. В комплекта може да се намерят още щифтове за джантите, резервни крушки, бушони, ремък, свещи, манометър и кука за теглене.

Очаквано брандираните инструменти и чантичка на Ferrari са доста интересни за феновете на марката и залозите доста бързо се трупаха. Въпреки, че цената от близо 20 хиляди лева едва ли е най-изгодната сделка за няколко инструмента и резервни части, то все пак е далеч от стойността на оригинално F40, което както споменахме ще ви струва поне няколко милиона лева.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боклуци за богаташи

    8 1 Отговор
    Така им се грабят парите

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Е как бе

    14 1 Отговор
    У Лидъло 6 лева?
  • 3 Гост

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Боклуци за богаташи":

    Ами не... Малка част от многото пари на един богаташ отиват при многото пари на друг богаташ.
  • 4 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Боклуци за богаташи":

    В замяна на което първия богаташ има дългосрочен актив с повишаваща се в бъдеще стойност сред други богаташи, а втория богаташ е по-ликвиден (с повече кеш).
  • 5 Бай Иван

    1 0 Отговор
    Китайски ключове и свещи за 20 000 лв. ????????