Last news in Fakti

10 Май, 2021 13:15 5 344 17

Полицаите в Нова Зеландия също ще карат Skoda

  • skoda-
  • superb-
  • полиция

Органите на реда ще получат ключовете за 2000 патрулни Superb Combi

Skoda е чест избор за патрулен автомобил в Европа и дори България е част от тази статистика, заедно с още поне 30 страни. Изглежда, че марката е предпочитан автомобил не само на Стария континент, след като полицията в Нова Зеландия, също обяви че очаква доставка на 2000 Skoda Superb в следващите няколко години.

Полицаите в Нова Зеландия също ще карат Skoda

За разлика от Rapid, който е най-често срещаният модел в страната ни, властите в Нова Зеландия са решили да се спрат на комби версията на Superb във варианти с предно или задвижване на четирите колела. Очаквано всички автомобили пристигат в бял цвят, а по-късно биват и облепени, за да са разпознаваеми на пътя.

Освен лепенките, колите са оборудвани и с всичката нужна техника за изпълнение на служебните задължения на полицаите, както и със светлини за специален режим на движение. Първите 100 автомобила ще бъдат доставени до края на месец юни, а до края на 2025 година се очакват всички 2000 бройки.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    20 8 Отговор
    Там си нямат Бойко да ги уреди с нещо скъпо и лъскаво

    Коментиран от #3

  • 2 c 220 cdi

    22 20 Отговор
    важното е, че няма да карат кросоувъри. по-безполезно нещо от кросоувъра няма. кола за жендъри не знае миниван ли е, хечбек ли е, комби ли е, джип ли е ... тотални безполезни молоотивачки, купувани от хора, подобие на тях - които не знаят от кой пол са и какво са...

    Коментиран от #4

  • 3 сектант

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    като нашите превъзходни и великолепни Грейт Уол-ове

    Коментиран от #11

  • 4 S Class

    20 8 Отговор

    До коментар #2 от "c 220 cdi":

    Да и ги гледам карат ги и се мислят за някакви вече страхотни баровци в Реното Каптур 0.9 тце "големия мотор". Видял заека че там има яйца и той да се натика. Ама, че на рената задните им спирачки са от барабани като на москвичите никой не знае. Ама нормално, то си е кола за хора, които не разбират от автомобили, те от такива комплексарщини си правят парите Рено. А и колко други марки с псевдо джипове, заемат по 5 места в мола и излизат все едно карат майбах. А то някакво клето 1.2 кросовърче дето не може да ми кросоувърне... хаха.. нали..

    Коментиран от #5

  • 5 Honda

    16 10 Отговор

    До коментар #4 от "S Class":

    Бе то и моето CR-V се води сувче, но е 1.5 с турбина бензин 193 к.с. и да ви кажа бая работа ми върши, нищо че е ново съм го вкарвал и по кал и по нивите и на лов съм ходил и си е 6+ и мощност има и 4х4 има и е високо + не изисква огромна поддръжка и не се чупи. Пък вие си карайте е класите от 2005 г.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 S Class

    22 7 Отговор

    До коментар #5 от "Honda":

    Хонда е най-здравата марка в света в момента, нищо не мога да ти кажа. Просто цялата тази мода с кросоувърите и три цилиндровите мотори направо ме хвърля в пародиен смях. Млади хора а си купили коли за пенсионери.

    Коментиран от #8

  • 7 c 220 cdi

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Honda":

    дано в хотела на морето в паркинга му не я паркират най-отзад, че да не се вижда.
  • 8 Honda

    12 4 Отговор

    До коментар #6 от "S Class":

    О не не ме разбирай грешно, много ги мразя тия миксери - 1.0 двигател извадили 110 к.с. и двигателят се скапва бързо и ми се струва и опасно да се карат такива автомобили

    Коментиран от #9

  • 9 Тоуота 5.7

    3 10 Отговор

    До коментар #8 от "Honda":

    Не те разбирам погрешно, но ти си си купил 1,5 пък тропаш 1.0 пък те двете еднакви 😂😂😂😂. При мене 1.5 е моторчето на чистачките ми

    Коментиран от #12

  • 10 Милен

    6 2 Отговор
    Нищо не се скапва. Твоят 1,5 да не е голям мотор? Ама не се е скапал. И няма и да се скапе ако се обслужва нормално. Измислили са ги хората. Аз имам джаз и отделно карам служебен бус 1,6 мотор. На 450 000 е буса. Не се е скапал. Джаза ми е на почти 300 000. И той си е пушка, само едни клапани са му за регулаж, че го търкалям на газ и от време на време иска да му се регулират, че започва да върви бавно като опел :Д
  • 11 морски

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Не си мисли че там не карат Грейт Уол ! Лично съм виждал и в Австралия и Н.Зеландия! Хората карат всичко и не им пека кой каква кола кара , не са като нашите селтеци!!

    Коментиран от #13

  • 12 Камикадзе 🛩

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Тоуота 5.7":

    Моторчето ти е 1.5 какво? Волтовете ли😁😁😁?
  • 13 морски

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "морски":

    Извинявам се пека да се чете пука!
  • 14 Немска мъка

    5 6 Отговор
    Какъв ли подкуп са им бутнали ФВ?

    Коментиран от #15

  • 15 отворко

    7 3 Отговор

    До коментар #14 от "Немска мъка":

    Какъв подкуп то да не е тука, просто са им направили голяма отстъпка за 2000 броя!
  • 16 Иванкин

    2 0 Отговор
    В Лондон гледам, че полицията в последните 2-3 години е масово с Дъстъри, дизел.
  • 17 ИЯО запознат

    0 0 Отговор
    #6
    ... и маслото на мотора е 0 на 30 като вода-само и само да не се заварят лагерите на коляновият вал ...:)