Last news in Fakti

20 Юли, 2021 16:36 4 417 8

Skoda вече тества новата състезателна Fabia (ВИДЕО)

  • skoda-
  • rally-
  • fabia-
  • evo 5

Рали версията на хечбека е подложена на тежки изпитания

Skoda вече тества новата състезателна Fabia (ВИДЕО) - 1

Skoda Fabia R5 е един от най-предпочитаните, а и най-бързи състезателни автомобили в своя клас, като от чешката марка могат да се похвалят с различни награди, завоювани с техни автомобили през последните години. Очаквано с премиерата на новата Fabia, състезателната версия също ще получи обновеното купе, а видеоклип в YouTube канала на Tom Nesrovnal показва през какво минава тестов прототип.

Във видеото можем да видим покрит с камуфлаж състезателен автомобил, който преминава през различни изпитания на затворена отсечка. Макар от Skoda да се опитват да скрият дизайна на новия състезателен автомобил, то се очаква промените да са подобни на тези при миналогодишната версия, което ни провокира да направим и рендър, който представя как най-вероятно ще изглежда серийната Fabia Rally2.

Макар визията да е интересна, то по-интересното се крие под капака, където при стария модел работи 1.6-литров бензинов мотор с мощност от 284 конски сили и максимален въртящ момент от 425 нютон метра. Те се предават към четирите колела, посредством секвенциална трансмисия с 5 предавки. В следващите месеци очакваме от Skoda да разкрият малко повече за модела и за това с какво задвижване ще бъде представен той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тарикату

    3 31 Отговор
    това става само за курник

    Коментиран от #3

  • 2 Права тръба

    6 6 Отговор
    Сичките бмвта илате ми в повече хоахаоа мачкам ви немски бАклюци
  • 3 фростак

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "тарикату":

    на хоризонта близък до амеба.
  • 4 Гост

    0 4 Отговор
    Добри лоши,трябва само нови коли.Трябва закон трошки над определени години за скраб.
  • 5 Я.Петров

    3 2 Отговор
    Имам R5 цивилна версия и е много стабилна и икономична, дори над 160.. Колата е среден клас, но си заслужава парите..Шкодата е новата надежда кола
  • 6 мамун

    2 0 Отговор
    за българките пътища кръстоска от
    луноход и татра с чупещи полуоски
  • 7 един от стадото

    4 0 Отговор
    рали спорта е симбиоза между звук, майсторлък и техника. Истинска, неподправена и не изкуствена. Воя на правите зъби, полуамбриажа на завоя и газ до дупка после. Мириса на бензин. ''Гумения завой'' преди Виница/варненци го знаят/, там съм посрещал на времето едни от най- великите рали легенди. Алпината на Чубрика, Стратоса на поляка, Фулвията и Интегралето, Ауди куатро, Талбот, Рено турбо и какво ли не..Не знам как ще е нататък с елралитата като навлязът. Плейстеишън на изключен звук. Съжалявам зрителите..
  • 8 kick

    1 0 Отговор
    Сегашната има много по хубав звук