Last news in Fakti

26 Юли, 2021 10:13 3 910 4

BMW е най-популярната марка в TikTok

  • tiktok-
  • bmw-
  • audi-
  • porsche-
  • aston martin

Audi TT е най-търсеният модел в социалната мрежа

BMW е най-популярната марка в TikTok - 1

TikTok бързо се превърна една от най-популярните социални мрежи в интернет и се радва на милиарди потребители и преглеждания всеки ден. В платформата се качват кратки видеа на най-различна тематика, като танци, предизвикателства и разбира се, автомобили.

BMW е най-популярната марка в TikTok
Снимка: DickLovett

Британецът Дик Ловет е решил да направи проучване за това кои са най-често срещаните тагове на автомобилни марки и кои са най-гледаните видеа с тях. Данните показват, че на първо място се нарежда BMW с около 22 милиарда гледания, което е далеч от втория в класирането Audi със своите 9.3 милиарда гледания. Третото място се отрежда на Jaguar със съответно 6 милиарда, следвано от Porsche с 4 милиарда, Ferrari с 3.5 милиарда, Land Rover с 1.8 милиарда, Mini с 1.2 милиарда и Aston Martin с 394 милиона гледания.

BMW е най-популярната марка в TikTok

При разделянето на модели, BMW губи първото си място от Audi TT, където прегледите са около 5.5 милиарда. На второ място се нарежда Aston Martin DBS със своите 1.6 милиарда и чак на трето място се позиционира BMW M4 с 1.3 милиарда гледания.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пилот на Ферари

    8 8 Отговор
    Явно циганията не е само у нас. Макар че и аз от немските марки уважавам най много също БМВ и от части Ауди.
  • 2 Иван

    5 9 Отговор
    Особено между циганите.

    Коментиран от #3

  • 3 Трифонов

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Много е разпространено това схващане, но моите наблюдения не са такива. Имам поглед върху най-богатата циганска махала, вероятно в цяла България, където циганите са 90% мюсюлмани и Мерцедес определено е най-предпочитаната марка. Просто всички карат Мерцедеси - тези с повечето пари - карат по-нови, тези с по-малкото - по-стари, но определено БМВ-та се срещат значително по-рядко и главно сред тийнейджърите до към 20 години... Не е вярно това, че циганите били най-вече фенове на БМВ... Отделно, че не знам какво лошо има ако са. Ако са малко от малко ограмотени, са всъщност доста свестни хора.
  • 4 Доктор ДЖАГЕРС

    4 0 Отговор
    тика тока какво е това БЕЗУМНА БЕЗМИСЛИЦА само романойдните го ползват