Last news in Fakti

9 Август, 2021 18:02 3 818 1

Китайска компания представя смартфон за BMW фенове

  • bmw-
  • iqoo

Снимки на IQOO 8 бяха разпространени в интернет

През изминалата година китайската компания IQOO сключи партньорство с BMW и още тогава показа смартфона 5 Pro, който да ознаменува събитието. Изглежда, че партньорството продължава и двете компании са готови да представят още едно подобно устройство.

Изтекли снимки от рекламен постер показват смартфона IQOO 8 Series в специална разцветка с цветовете на BMW М. В единия от вариантите гърбът на телефона е в бял цвят с характерните синия, лилава и червена лента на М дивизията, а при другия вариант е заложено на карбонова апликация.

В предната част е разположен извит екран с резолюция от 1440p и 120Hz честота на опресняване. Процесорът Snapdragon 888 Plus ще гарантира висока производителност, а за батерията ще се грижи бързо зареждане със 120W функция.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кучето

    1 0 Отговор
    Що пък за BMW да предостави за Great Wall в Еропа пълно с фенове на тая марка