Last news in Fakti

10 Август, 2021 15:10 3 065 5

TikTok e най-тегленото приложение в света

  • tiktok-
  • facebook-
  • whatsapp-
  • instagram

Платформата за кратки видеа надминава Facebook, WhatsApp и Instagram

Приложението TikTok набра изключително голяма популярност през последните две години, а ето че вече и статистиките показват това. Приложението, което в началото показваше кратки видеа, които в повечето случаи бяха с хумористична цел вече може да се похвали с титлата за най-теглено приложение в световен мащаб.

По този начин платформата изпреварва приложения като YouTube, Instagram, WhatsApp и изпреварва Facebook от първото място. Данните са на анализатора Nikkel, и показват 10-те най-теглени приложения в световен мащаб.

На първо място както вече стана ясно се нарежда TikTok, следван от Facebook, WhatsApp, Instagram и Facebook Messenger, които оформят челната петица. Извън нея се подреждат Snapchat, Telegram, Likee, Pinterest и Twitter на финалното десето място.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Вълкът

    3 7 Отговор
    Аз още не съм го теглил, едвам се отказах от една мръсна игра в която бях набил една минимална заплата. Други интернет тъпни не ми трябват. Да видя какво ще правя с акаунта, засега ще го пазя, ако реша пак да цъкам по нататък. Но най-вероятно ще го продам
  • 2 gost

    5 3 Отговор
    Тъжно.
  • 3 Fenasi Kerim

    3 4 Отговор
    Инсталирах го на телефона. След 5 минути го деинсталирах. Имам OK RU одноклассники и го ползвам заедно с Ю Тюб. Почти няма филм който да си потърсил в търсачката на OK.RU и да го няма в резултатите. Можеш да качиш видео файл в размер 10 GB с голяма продължителност. Безплатно, без ограничения, без досадни реклами и без цензура. OK.RU. Изтеглете и няма да съжалявате. Има го на много езици.

    Коментиран от #4

  • 4 Голям Слон

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Fenasi Kerim":

    Одноклассники си е първата социална руска мрежа. После се прекръстиха на ОК ;-) Ако не греша още 2004-2005 година ги имаше. Но и те следват някакви тенденции и станаха прекалено шарени, бягайки от основната им идея да бъдат платформа за връзка между съученици.
  • 5 тоти

    1 1 Отговор
    само ми хаби батерията