Last news in Fakti

10 Август, 2021 16:37 4 651 5

Как би изглеждал Golf Country през 2021 година?

  • volkswagen-
  • golf-
  • golf mk8-
  • country-
  • golf country

Ще видим ли някога подобен проект от Volkswagen?

Как би изглеждал Golf Country през 2021 година? - 1

През 1989 година Volkswagen представя концептуален модел на базата на актуалния тогава Golf Mk2, който носи името Country. Прототипът предизвиква толкова голям интерес, че от VW дори правят сериен модел, който се отличава със значително увеличен клиренс, задвижване на четирите колела, стоманени брони и по-широки арки на калниците. Моделът и до днес остава сравнително ценен, а екземпляри в добро състояние се продават на значително по-висока цена от обикновените такива.

През 2017 година Volkswagen се опита отчасти да възроди идеята за повдигнат Golf със задвижване на четирите колела с варианта Alltrack, който и към момента е достъпен единствено за комби версията на модела. Преди няколко месеца германците показаха и новия Golf Alltrack, но базиран на осмото поколение на модела.

Въпреки, че под някаква форма това е наследник на класическия Golf Country, все пак хечбек версия би била по-подходяща и най-вероятно по-харесвана от феновете. Именно за това чрез компютърните си умения пресъздадохме модела по начин по който най-вероятно би изглеждал и днес.

Съвременното Country, подобно на оригинала също се отличава с по-висок клиренс, различни гуми и джанти, както и декоративни раздувки на калниците. Броните също са променени и разполагат със защита в долната си част. За съжаление стоманените брони едва ли ще бъдат допуснати до производство за това ще трябва да се задоволим само с пластмасова имитация. Интересно е да прочетем вашето мнение в коментарите и дали един повдигнат Golf хечбек би се вписал в днешния свят изпълнен с различни кросоувъри?


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сарая

    1 6 Отговор
    VW с тва MQB вече не мъ кефят !!!
    Чакаме ги меките хибриди …с дизел ест.
  • 2 5783

    7 1 Отговор
    Изглежда по-нисък от стандартна не кънтри голф 2 ка
  • 3 ghost

    8 3 Отговор
    яко са откраднали елементи от Киа :) мушеници
  • 4 бастун

    3 1 Отговор
    Най-грозния голф правен някога
  • 5 Безмислен

    1 1 Отговор
    автомобил.Нито едното е нито другото.