Last news in Fakti

13 Август, 2021 10:26 3 391 3

Acura възражда култовата Integra (ВИДЕО)

  • acura-
  • integra

Очаква се моделът да дебютира през следващата година

Acura възражда култовата Integra (ВИДЕО) - 1
Снимки: Acura

След като преди няколко години Acura възроди модела NSX, сега марката отново ще се опита да зарадва феновете, като възроди друг от най-култовите си модели – Integra. Анонсът бе придружен от кратко видео и снимка, които показват един от фаровете на модела.

За съжаление на феновете, новата Integra едва ли ще наподобява много на оригиналния модел. Плановете на Acura са да позиционират автомобила в премиум сегмента на компактните автомобили, като това трябва да се случи още през следващата година.

Към момента знаем единствено как ще изглеждат предните светлини на модела, които по всичко изглежда, че освен дневни светлини с LED технология, ще използват такава и за късите светлини. Очаква се скоро от компанията да публикуват още подробности за новия модел, а един от шефовете на марката споделя, че Integra се завръща като същия забавен за шофиране автомобил с ДНК на оригиналната кола.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо

    13 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: За съжаление на феновете, новата Integra едва ли ще наподобява много на оригиналния модел.
    Кой модел се има предвид, като оригинален? Интегра има две генерации, като първата е от далечната 1994г. Естествено, че няма да наподобява на автомобил от миналия век. Дори на последната Интегра няма да наподобява, защото и тя е слязла от конвейра преди близо 20 години. То това да не е Голф, от 3-ка нагоре всяка да наподобява на предходната.

    Коментиран от #2

  • 2 Komapak

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ицо":

    За чисто новата си кола ще ползват патента на името от старата😉На vw със сироко много им се отдаде😄
  • 3 Японеца

    6 0 Отговор
    Hoooondaaaaaa! Най добрите!