Last news in Fakti

13 Август, 2021 15:04 3 530 4

Най-луксозният седан на Bentley дебютира с доработки от Mulliner

  • bentley-
  • flying spur-
  • mulliner

Flying Spur получи сериозно обгрижване

Най-луксозният седан на Bentley дебютира с доработки от Mulliner - 1

Ако по някаква причина Bentley Flying Spur не е достатъчно луксозен автомобил за вас, то от студиото за доработки Mulliner имат решение, което се изразява в най-луксозния седан правен някога от британската компания. Типично за Mulliner, доработената версия блести в хромирани елементи и добавя още щипка ексклузивност към един вече ексклузивен модел.

Най-луксозният седан на Bentley дебютира с доработки от Mulliner

Макар от Bentley да предоставят само няколко снимки, преди официалния дебют на колата по време на изложението в Монтерей, то можем да отбележим няколко промени, които отличават Flying Spur Mulliner от по-„пошлата“ версия на седана.

Такива например са решетките в предната и страничната част, които вече са изцяло хромирани, подобно на светещата и прибираща се емблема и 22-цоловите джанти. В интериора пък е заложено на 8 вида специално направени комбинации от по 3 цвята, в зависимост от предпочитанията на клиентите.

Най-луксозният седан на Bentley дебютира с доработки от Mulliner

Това е първото произведение на Mulliner, което се предлага с хибридно задвижване, а именно 2.9-литровия V6, който в комбинация с електромотор генерира 536 конски сили и 750 нютон метра. Разбира се, под капака може да се поръча и класическият 6.0-литров W12 със 626 конски сили и 900 нютон метра.

Най-луксозният седан на Bentley дебютира с доработки от Mulliner


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    5 2 Отговор
    Отвън синьо зеленичко. Отвътре златно кафявичко... Абе и тия взеха да се целят прекалено много в арабския пазар. Като качество, отлична работа. Като цветово съчетание, нула.

    Коментиран от #2

  • 2 Антон

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Komapak":

    Възможностите за цвят на кулето и салона за огромни. Почти като в тойота. Сега чакам колегата да дойде и да обясни за яриса от wrc-то. Ахахаха.
  • 3 Гейчо Галинчо

    3 2 Отговор
    Страхотен автомобил, по добро предложение от Ролс Ройс
  • 4 Има

    3 0 Отговор
    Едно такси в В. Търново мисля беше Дачия сандеро с подобен салон (седалките) изглеждаше много яко.