Last news in Fakti

24 Август, 2021 12:56 6 346 18

Новото BMW M5 със 750 конски сили и хибриден V8?

  • bmw-
  • m5-
  • 5 series

„Баварците“ вече тестват новото поколение на „пета серия“

Новото BMW M5 със 750 конски сили и хибриден V8? - 1
Снимки: BMW

Вече няколко пъти фотографи улавят следващото поколение на BMW 5 Series, макар и покрито с тежък камуфлаж, който не разкрива изобщо външния вид на модела. Въпреки, че все още не знаем каква ще е визията на модела, то слухове за задвижването и технологиите, които ще бъдат използвани стават все по-интересни.

Новото BMW M5 със 750 конски сили и хибриден V8?

Според изданието Autocar, по-голямата част от предлаганите двигатели ще предлагат електрифицирани варианти, които комбинират двигател с вътрешно горене с електромотор или дори предлагат единствено електрическо задвижване.

Новото BMW M5 със 750 конски сили и хибриден V8?

Както винаги, най-интересния модел остава М5, който най-вероятно също ще разчита на хибридно задвижване, но без да изоставя добре познатият бензинов „осмак“. Настоящия 4.4-литров V8 ще бъде комбиниран с електромотор, чиято сумарна мощност най-вероятно ще достига 750 конски сили, което е значително увеличение спрямо сегашния модел.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мерцедесаджия

    11 5 Отговор
    ...резачка , само да нее спъната с електроники като мерцедесите
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 9 Отговор
    БМВ не е кола за всеки
  • 3 Бибитко

    4 12 Отговор
    И аз искам такова ама бяло.
  • 4 Смеех

    15 11 Отговор
    4.4 литров V8 мотор колко екологично
  • 5 ЕвроЗона

    8 9 Отговор
    Кърти мивки!
  • 6 Komapak

    4 13 Отговор
    4 години след Додж Деймън и тезо се сетиха да качат над 700 коня на стандартно купе. В статията нищо не пише за цената, но ще е над 100000 евро, сигурен съм! Което от друга гледна точка ме прави фен на американсккте... Чиста математика.

    Коментиран от #7

  • 7 Steks

    13 3 Отговор

    До коментар #6 от "Komapak":

    Ами взимай си ги американските недомислици като искаш демона 0-100 3.4 сек сегашната емка компетишъна 625 коня същото го прави за 3.3 то не е само да буташ някви си коне не съм фен на бмв ама точно пък м5 е по кола от всичките там американци изключвам раптора

    Коментиран от #8, #11

  • 8 Komapak

    3 5 Отговор

    До коментар #7 от "Steks":

    Да ти кажа само, че цената е с 40-50% по-ниска. Това е определено фактор при 0.1 разлика във времето. В което също не съм сигурен защото май говориш за Хелкат, а не за Деймън.

    Коментиран от #9, #18

  • 9 мм84

    13 3 Отговор

    До коментар #8 от "Komapak":

    И тоа американски коптор като го пуснеш на писта и да ти се доплаче. М5 е луксозен седан, който в допълнение е изключително бърз. Техниката в М5 е на светлинни години пред Додж демон. Нормално е американския кашон да е на половината от цената на М5, защото няма почти никаква технология вкарана в него. Разчитат на една голяма кубатур, много коне и нищо повече.

    Коментиран от #13

  • 10 Антон

    10 2 Отговор
    Велико! И много моля хора виждали БМВ на картинка или такива карали БМВ - милионници, бракувани отдавна да не пишат глупости. Особено семкаджиите чули от на брат си приятела, който има съседка, чиято дъщеря имала гадже, чийто брат карал БМВ, което много се чупело.

    Коментиран от #12

  • 11 хехехе

    2 9 Отговор

    До коментар #7 от "Steks":

    Верно ли а ти знаеш ли че Тесла американска прави до 100 за под 3 секунди а

    Коментиран от #14

  • 12 Komapak

    2 12 Отговор

    До коментар #10 от "Антон":

    3та година подред бмв е номер едно в класацията за смъртност в България. Това ме може да е случайно. Ако си откачен си взимаш БМВ.....Факт!!!

    Коментиран от #15

  • 13 Komapak

    2 7 Отговор

    До коментар #9 от "мм84":

    Реално и в двете не съм сядал за съжаление за да мога обективно да споря с теб. По документи, статистика и най вече пари ще избера додж. И не на последно място след седмица ставам притежател на ягуар карбуратор. 383 коня😀 Не че е супербърз, но във Франция глобите са повече от
    жестоки. Няма по-удобна кола...
  • 14 Komapak

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "хехехе":

    Тоя пък с лунниъе мравки на коя планета живее?! Алооооооо статията е за БМВ
  • 15 Mpowered

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "Komapak":

    Тоз пък! Я вземи се скрий.
    От 13 г. карам БМВ и не съм умрял.
    Както казаха БМВ не е за всеки.Приятно за каране,но трябва да имаш и умения.
  • 16 Komapak

    3 2 Отговор
    Нищо лично. Само провери статистиката в пътна полиция. Еднолично на номер едно. Няма други претенденти. Колкото до уменията..... Карал съм и на ринга включително, но в известна степен си прав. Около 90%са пълни неладърници.
  • 17 Усгеитйдйс

    2 0 Отговор
    Сериозна машина, ама много пари.
  • 18 John Doe

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Komapak":

    Да се включа и аз по темата. Значи купувайки си м5 получаваш луксозен седан, с брутално поведение както в права линия, така и на писта, с брутални спирачки също. Купувайки си Диймън, получаваш кола за драг, с много лоши спирачки(да се пестели килограми), с плачевно поведение в завои и едни голи 800 коня. И най-лошото е, че на драг припада от лъскавия семеен седан.