Last news in Fakti

27 Август, 2021 15:05 4 162 5

Изцяло ново Bugatti ще бъде показано през 2024 година

  • bugatti-
  • rimac

Моделът няма да има нищо общо с Chiron

Изцяло ново Bugatti ще бъде показано през 2024 година - 1
Снимки: Bugatti

Преди няколко месеца от Bugatti обявиха обединяването си с Rimac, а малко след това самият Мате Римак сподели информация относно бъдещите планове на марката с някои от най-важните ѝ клиенти. Сега става ясно и какво точно са си казали Римак и добре познатият от YouTube – Мани Хошбин.

Изцяло ново Bugatti ще бъде показано през 2024 година

Според информацията, нов модел Bugatti ще бъде показан пред широката публика едва през 2024 година, но по-специалните клиенти на марката ще се запознаят с него още през следващите 12 месеца. Именно такъв е и Хошбин, който наскоро обяви, че е поръчал едно от 40-те Bugatti Bolide.

Изцяло ново Bugatti ще бъде показано през 2024 година

Самият Римак пък признава, че ще действа по-смело от шефа на Bugatti и иска да върне марката към нейните корени, като произвежда различни модели с електрическо задвижване. Той допълни още, че този бранд е способен на много. „Може би SUV или купе с дълъг преден капак или нещо абсолютно невероятно за което никой не мисли.“


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    8 1 Отговор
    Името му е Мате Римац , с Ц !
  • 2 сектант

    0 2 Отговор
    на тесла характеристиките били по-добри иначе мухахаха
  • 3 Пеко Таков

    3 0 Отговор
    Мате Римац е абсолютен инжинерен гений и отличен бизнесмен.За човек от малка държава е направо невероятно да постигне такива успехи.Не само че произвежда собствен суперавтомобил,но и доставя задвижващите електрически компоненти на Кьонисег,а сега вече е собственик на Бугати.

    Коментиран от #4

  • 4 Komapak

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Пеко Таков":

    Кьонигсег съвсем не е по-малък а напротив. Ама.... Яхнал джендърската електровълна и е на върха... Да бе. И къде по точно и как рециклираме батериите??? Въпросът е същият като , абе аз питам ли ви що биете н... грите? Какъв е инжинерния гений само ми обясни и ще млъкна за един месец, обещавам😀

    Коментиран от #5

  • 5 Пеко Таков

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Komapak":

    Явно "интелекта" напира от главата ти на талази и му е трудно да се съсредоточи върху една тема и да формулира една теза и скача като бълха от един пес на друг.Както и да е.За инжинерният гений на Римац,за "рециклирането" на батериите и за негрите няма да говориме.Само ме интересува,някой дошъл ли е да ти предложи да купиш,не Бугати,а например някой цех за производство на капачки за буркани,или поне една кочина сковал ли си собственоръчно?