Last news in Fakti

30 Август, 2021 09:40 2 913 1

Най-малкият SUV на Hyundai ще носи името на дух

  • hyundai-
  • bayon-
  • casper

Casper ще бъде представен до края на тази година

Най-малкият SUV на Hyundai ще носи името на дух - 1
Снимки: Hyundai

Hyundai планира да разшири гамата си от предлаганите SUV-та, като добави нов модел в така наречения A-сегмент, където към момента корейската марка няма наличен представител. Новият модел ще носи името Casper и се очаква да бъде представен до края на годината.

Най-малкият SUV на Hyundai ще носи името на дух

Според първоначалните планове на корейската марка, моделът ще дебютира на родна земя, след което ще се предлага в Индия, като е напълно възможно Casper да достигне и до Европа като базовият SUV на марката. Припомняме, че преди няколко месеца от Hyundai разпространиха два кадъра, които показват част от стоповете и фаровете на бъдещия модел.

Най-малкият SUV на Hyundai ще носи името на дух

Casper най-вероятно ще бъде базиран на K1 платформата на марката, която може да бъде открита и при Hyundai i10. Размерите му ще бъдат по-компактни от тези на Bayon с очаква дължина около 3.6 метра което го поставя в класа на возила като Suzuki Ignis.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 барабус

    6 2 Отговор
    Дух,мух-пак ще е добър.