Last news in Fakti

30 Август, 2021 14:27 3 090 16

Новата Impreza WRX дебютира на 10 септември

  • subaru-
  • impreza-
  • wrx

Subaru потвърди за премиерата на един от най-чаканите модели

Новата Impreza WRX дебютира на 10 септември  - 1
Снимки: Subaru

След като Subaru отложи премиерата на новата Impreza след отмененото автомобилно изложение в Ню Йорк, което трябваше да се състои преди няколко седмици, ето, че сега от японската марка обявиха нова дата за премиерата на един от най-ключовите си модели.

Новата Impreza WRX ще дебютира на 10 септември по време на специално събитие организирано от Subaru. Заедно с тази информация от компанията показаха и снимка, която на практика почти разкрива как ще изглежда спортния седан.

Новата Impreza WRX дебютира на 10 септември

Към момента знаем още, че WRX ще се предлага с механична трансмисия и ще генерира около 300 конски сили от турбо версия на добре познатия 2.4-литров бензинов мотор. Повече подробности ще разберем след по-малко от две седмици, когато новата Impreza ще бъде представена.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хехехе

    8 15 Отговор
    Нито на новият Корвет нито на Додж Чалънджър може да опонира

    Коментиран от #2, #7, #15

  • 2 Komapak

    25 2 Отговор

    До коментар #1 от "хехехе":

    Май говорим за различни неща. Това субару има титли в световния рали шампионат. Споменатите от теб американски фирми, нямат. Простичко, а? 😀

    Коментиран от #5, #6

  • 3 етака

    15 2 Отговор
    Едно соборо с цвят червен, едно за тьеп за мен! Subaru е истинска кола!
  • 4 Опа

    4 17 Отговор
    На колко километра ще трябва да и се регулират клапаните? Свещите лесно ли се сменят?

    Коментиран от #10

  • 5 Хо хо хо

    4 16 Отговор

    До коментар #2 от "Komapak":

    е корвет има победи в Льо Мян къде е Льо Ман къде е някакъв си рали чемпиинат.
    Ситроен има 10 пъти повече победи от Сусубару е и?
  • 6 Ерец

    4 8 Отговор

    До коментар #2 от "Komapak":

    Драг 1/4 миля - 7,5 секунди , какво ще кажеш а ? Машината е Dodge Challenger Drag Pak .2021

    Коментиран от #9

  • 7 Иванчо l-ви

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "хехехе":

    Доста тъпо сравнение !

    Коментиран от #8

  • 8 хе хе хе

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "Иванчо l-ви":

    Дали...?
  • 9 99692

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ерец":

    Нали осъзнаваш, че това е доработка на MOPAR и няма нищо общо със заводска машина, за каквато е статията? Със същия успех мога да люсна купето на Impreza отгоре и да твърдя, че тя прави 7.5 за четвърт миля, даже мисля, че може да го направи и по-бързо при положение, че е по-аеродинамична... От споменатите, като са толкова големи тарикати да вземат да бият някой от рекордите на Impreza-та напълно са свободни, обаче машините им са сметната с друга идея. Така че накрая - не могат да се сравняват и пълна глупост да сравняваш портокали с банани!
  • 10 Boxer EZ 3.0

    16 0 Отговор

    До коментар #4 от "Опа":

    Клапаните не се регулират до около 300 000 км, понеже имат прости и надеждни "чашки" с определена дебелина на дъното. Свещите се сменят на 100 000 ( иридиеви са), но могат да издържат почти двойно по-дълго (лични наблюдения поради пропуск в поддръжката). С правилните инструменти не е трудна смяната.
    Всичко това не важи при поставяне на газово при кварталния майстор, където даже от количеството на газта се прави икономия, следва бедна горивна смес и "потъване" на клапаните само след 50000 км и рев в сервиза или плюене по форумите, че видиш ли Субару не могат да правят двигатели.

    Коментиран от #11

  • 11 Фен съм на

    1 4 Отговор

    До коментар #10 от "Boxer EZ 3.0":

    Японското автомобилостроене, но Субару наистина правят чупливи и много капризни мотори, изобщо не ти говоря за газово там нещата стават още по-брутални.Така че:
    1.Тойота
    2.Хонда
    3.Нисан
    Като първото и второто място могат да си разменят местата за дадени автомобили, модели и двигатели.
    Това е моята класация, дано не е разбереш по-трудният начин.На практика каквато и кола да си вземеш от номер 1 или 2 те чака само безгрижно каране.Точно и за това тези две марки се обезценяват малко.

    Коментиран от #12

  • 12 Като гост

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Фен съм на":

    Субару са с добри, здрави и некапризни двигатели, но не са за хора като теб. Когато смениш маслото и то е наливно най-евтиното защо очакваш да е здрав двигателя. За антифриза ситуацията е същата. Не може при алуминиев блок и глави да сипеш "антифриз" от левче-литър и после що духна гарнитурката. Не гледай в тая марка, не е за теб. Още по-смешно е точно ти да правиш класация. Откъде това самочувствие? Носи си шушляка със здраве.
  • 13 само от това

    1 3 Отговор
    което си надраскал се вижда, че дори не разбираш от масло и охладителна течност.Няма смисъл да ти казвам за самочуствието.Ти караш не с наливно а с преработено масло в туба.Шлифера ще си го нося защото съм си го купил с парите на такива разбирачи като теб.И от автомобили на месец си вадя толкова колкото заплатата ти за година.Знаеш ли какво е хонинговане разбирач.

    Коментиран от #14, #16

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Скит'Ник

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "хехехе":

    Тя "Импреса" не им опонира на твоите крварски дър.гели .. те тия къде си ги цитирал мшадежо просто й дишат Прааахххх-таааа
  • 16 Това на само

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "само от това":

    "Ти караш не с наливно а с преработено масло в туба."- Точно Ти Неук, Точно Ти къде навярно някъде чул не дочул ,каза ли му нещо някой, някъде и Край!
    Разбрало вече всичко,Точно ти Ла-й-ка, Ти знаеш, Кой с какво си кара машината, и аз с какво наливам?
    Ти бутилираш от Варела,ти преработваш - Скрий са Смешник, и повече Не се показвай!
    Не съм сигурен а Обеден, че дори и Не знаеш спецификация, процентно съдържание на основа и добавки в това моторно масло, един обикновен етикет ще го гледаш като иро.глиф!
    Простотията Ти тук, ни стана направо нахално банална.
    "Шлифера ще си го нося защото съм си го купил с парите на такива разбирачи като теб".
    - Ми ще си го носиш, Като си скъсан целия И от всякъде, а и няма друго, къде да ходиш още в тръните- Носи в е ,и без това за друго явно си непристоен и негоден.
    "И от автомобили на месец си вадя толкова колкото заплатата ти за година.Освен нагла С8494елска Олигофрения друго Не вадиш"- Да си Знаеш "разбирач".