Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 12:51 2 494 2

Porsche 911 не е „Грозното пате“, но все пак се превърна в лебед

  • porsche 911-
  • лебед-
  • 911

От компанията честват 20-годишнина на марката в Китай

Porsche 911 не е „Грозното пате“, но все пак се превърна в лебед - 1

Porsche отпразнува 20-тата си годишнина в Китай по доста странен начин. Един от ексклузивните автомобили, който компанията ще покаже в по време на различни събития свързани с честването на юбилея е преработено Porsche 911 996.

Porsche 911 не е „Грозното пате“, но все пак се превърна в лебед

Странният тунинг е по идея на Крис Лаброй, който по-рано тази година показа 3D модели с подобна тематика, но базирани на по-стара генерация на култовия модел. От Porsche толкова харесват идеята, че решават да превърнат дигиталната идея в реалност и тя вече е факт.

Porsche 911 не е „Грозното пате“, но все пак се превърна в лебед

Снежно бялото Porsche 911 е получило излизаща през предния прозорец глава, а в страничната част гумите и вратите са покрити с материал, който имитира прибраните крила на лебеда.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    2 3 Отговор
    не знам дали pordche и clearaudio могат да бъдат приети като извинение за всички магарии, които правят дойчетата през последните десетилетия...
    но при всички случаи могат да се разглеждат като смекчаващи вината обстоятелства. ;)
  • 2 Потурко

    2 1 Отговор
    Китайски КИЧ, Другари ... Явно е подарък за Путин ....