Last news in Fakti

12 Ноември, 2021 13:03 2 653 3

Suzuki загатна за нов кросоувър

  • suzuki-
  • s-cross

Най-вероятно това ще е следващото поколение S-Cross

Suzuki загатна за нов кросоувър - 1

Suzuki загатна за представянето на нов кросоувър в края на месец ноември с кратко видео в британския профил на марката в Instagram. Според запознати, това най-вероятно ще е новото поколение на S-Cross, съдейки по подсказките от гръцкото представителство на Suzuki.

Suzuki загатна за нов кросоувър

Снимка от южната ни съседка озаглавена CROSS the Line показва силуета на компактен кросоувър с размерите и формите на настоящото поколение S-Cross. Според информацията на кадъра, той ще дебютира на 25 ноември.

Suzuki загатна за нов кросоувър

S-Cross е по-малкият кросоувър в гамата на Suzuki и подобно на Vitara се предлага с предно предаване и със задвижване на четирите колела. Най-вероятно един от изборите за задвижване ще предлага и хибридна версия, докато останалите ще разчитат на така наречения „мек хибрид“ с 48-волтов стартер-генератор.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Viktor

    6 1 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: S-Cross е по-малкият кросоувър в гамата на Suzuki" сериозни ли сте? S-Cross е по-големият.....
  • 2 бай онзи

    3 1 Отговор
    да направят една нова GV и стига лигавщини
  • 3 Глей ти

    7 1 Отговор
    S-Cross - 4.30m, Vitara - 4.17m. Дали Vitara е по-големия автомобил?