7 Декември, 2021 10:25 4 661 0

Продава се Ferrari-то на Роберт Левандовски

  • роберт левандовски-
  • ferrari-
  • 488-
  • spider

Бялото 488 Spider е пуснато на търг в eBay

Продава се Ferrari-то на Роберт Левандовски - 1

Звездата на Байерн Мюнхен и настоящ най-добър нападател в света, според „France Football“ – Роберт Левандовски, подобно на много свои колеги може да се похвали с интересни автомобили в своя гараж, част от които вече не са негова собственост.

Продава се Ferrari-то на Роберт Левандовски

Такова например е бялото Ferrari 488 Spider, което футболистът закупува през 2018 година и малко след това продава на настоящия собственик, обявил колата на търг в eBay. Състоянието на колата е отлично, като това се дължи и на изключително малкия пробег от 6150 километра.

Продава се Ferrari-то на Роберт Левандовски

Суперкарът е в гаранция до 21 септември 2022 година, а цената към момента на писане на този текст е достигнала 160 хиляди евро. Под капака на бялото „конче“ работи 3.9-литров бензинов двигател с 670 конски сили, който е способен да изстреля кабриото до 100км/ч в рамките на едва 3 секунди.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА