Last news in Fakti

20 Декември, 2021 10:05 8 704 1

Honda извади луксозен хибриден миниван без скоростен лост

  • honda-
  • миниван-
  • elysion-
  • odyssey
Honda извади луксозен хибриден миниван без скоростен лост - 1

Honda представи актуализираната версия на седемместния миниван Elysion. Иновацията е луксозна версия на Honda Odyssey и се различава от стандартната по оборудването и по хибридния силов тракт, който е без скоростна кутия. След рестайлинга Honda Elysion получава нови брони, оптика, капак на багажника и решетка на радиатора, а вътре се сдобива с по-модерен преден панел с "плаващ" сензорен екран.

Honda извади луксозен хибриден миниван без скоростен лост

Honda Elysion се произвежда от подразделението Dongfeng-Honda и търговците го позиционират като луксозна алтернатива на минивана Odyssey на GAC-Honda. Интересното е, че китайския Odyssey почти напълно повтаря версията, предназначена за Страната на изгряващото слънце.

Отвън обновеният миниван се разпознава най-лесно по увеличената радиаторна решетка. Дизайнът на задницата остава по-сдържан, а хромираният профил, преминаващ през логото на Honda, също е част от модернизацията на колата.

Honda извади луксозен хибриден миниван без скоростен лост

Но това, което е най-интересното е, че Honda изоставя фиксирания селектор за избор на режими на шофиране в полза на панел с бутони. Освен това преминава към схема с хоризонтални въздуховоди, променени волан, арматурното табло и мултимедийната система.

В кабината на петметровия миниван акцентът е към пътниците на втория ред. Многоконтурните седалки могат да имат функция за масаж, отопление, електрическо регулиране на наклона на облегалката и лакирани мини масички. Седалките се местят и надлъжно. Настройките обаче не са напълно автоматизирани, така че новостта не може да се счита изцяло за типичен бизнес ван.

Honda извади луксозен хибриден миниван без скоростен лост


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 7484

    1 0 Отговор
    Яша вее Фон40