Last news in Fakti

31 Март, 2022 14:04 2 468 6

Новата „тройка“ дебютира в Китай

  • bmw-
  • 3 series-
  • i3

Електрическата версия на седана бе показана като модерно i3

Новата „тройка“ дебютира в Китай - 1

По-рано днес BMW официално представи фейслифта на настоящото поколение 3 Series, чиито патентни снимки бяха разпространени в интернет още през изминалата година. Обновеният седан бе представен в изцяло електрическа версия, носеща означението i3, а съвсем скоро очакваме да видим и конвенционалния модел и в останалите части на света.

Това е първата изцяло електрическа версия на 3 Series в историята на марката. Тя разчита на компоненти задвижване познато ни от i4, iX и iX3 с един електромотор и мощност от 281 конски сили. Максималният въртящ момент достига 400 нютон метра, а ускорението от 0 до 100км/ч отнема 6.2 секунди.

Новата „тройка“ дебютира в Китай

Според китайските стандарти, електрическата 3er може да измине 526 километра с едно зареждане, благодарение на 66.1кВч батерия. Тя се зарежда с максимална мощност от 95кВ, осигурявайки заряд от 10 до 80% в рамките на 35 минути.

Новата „тройка“ дебютира в Китай

Макар, че от BMW казват, че дизайнът е специално направен за китайските пазари, европейската версия на седана най-вероятно ще изглежда по идентичен начин. Фаровете са с нова форма и нови елементи във вътрешната част. Решетката е с различна форма, както и отворите в страничната част на бронята. За съжаление от компанията не разпространяват много снимки на модела и не можем да видим задницата, където очакваме нови графики на стоповете.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    4 1 Отговор
    чух, че били здрави дали бе
  • 2 Хе хе

    8 2 Отговор
    Европейската версия нямало било да се различава от китайската......

    Ми то и европейската версия ще си е от части, изцяло правени в Китай.

    Свърши тая с баварските самолетни двигатели. Каквото било хубаво било....
  • 3 смех

    3 3 Отговор
    С характеристики по лошинот тесла от 2008-ма
  • 4 ГОЛЯМ СМЯХ

    2 2 Отговор
    Е СЯ ОТ КИТАЙ И ЩЕ ИДЕ ВЪВ РУСИЯ ЗАЩОТО КИТАЙ НЕ Е НАЛОЖИЛО САНКЦИЙ НА РУСНАЦИТЕ
  • 5 Приятел,

    4 2 Отговор
    прилича малко на Лагуна 2 фейслифт
  • 6 абе

    0 1 Отговор
    по кво различават старите от новите модели