Last news in Fakti

12 Април, 2022 16:41 5 251 3

Единственото в света Ferrari с „дънков“ интериор

  • ferrari-
  • sf90-
  • дънки-
  • деним

Интересното SF90 Stradale получава и син карбонов таван

Единственото в света Ferrari с „дънков“ интериор - 1

Да притежаваш най-мощното серийно Ferrari правено някога е чест, която малко хора в света имат, но пък да притежаваш Ferrari с интериор от деним е чест с която за момента може да се похвали само един човек в света. Историята за интересния автомобил е разказана и показана от профила ferrariforlauderadle в Instagram.

На пръв поглед колата не се различава значително от другите Ferrari-та на пътя и ако не сте фен на колите дори не е изключено да не забележите по-специалните елементи. Такъв например е таванът, който е решен в син лакиран карбон, подобно на гърбовете на седалките в интериора. Джантите също са изцяло направени от карбон, заедно с други елементи от купето.

Единственото в света Ferrari с „дънков“ интериор

По-интересното идва, когато отворите вратата на червеното SF90 Stradale, което както вече споменахме може да се похвали с карбонови седалки, които вместо стандартната кожа или алкантара са облечени в деним. Таблото също е облечено в този материал и е комбинирано със синя кожа. Сини акценти има и при апаратите на спирачките.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    4 4 Отговор
    Доста интересно изглежда!
  • 2 един от стадото

    10 3 Отговор
    фен съм на Феррари, но с докерски седалки никога. Ми тя Дачия Докер по бива поне в този елемент. Чакам новия хит, Корвет, Бентли, Майбах със седалки укрознамето+ 100 бона горница.. Парите не миришат. Ахмаци колкото искаш
  • 3 Дреме ми

    1 0 Отговор
    Ееее и какво от това...