Last news in Fakti

28 Април, 2022 14:17 4 622 5

Audi RS Q8 с карбонов пакет и 790 конски сили струва над 600 хиляди лева

  • audi-
  • rs-
  • rs q8-
  • q8-
  • abt-
  • тунинг

ABT ще произведе само 96 броя от специалния SUV

Audi RS Q8 с карбонов пакет и 790 конски сили струва над 600 хиляди лева - 1

Audi RS Q8 е кросоувърът с най-малка мощност от триото допълващо се от Lamborghini Urus и Porsche Cayenne GT с мощност от 600 конски сили, благодарение на своя 4.0-литров бензинов осмак. Двигателят е същият, който се вгражда и в останалите два кросоувъра и има същия потенциал, който единствено чака да бъде отключен. Именно в такива случаи се намесват тунинг компании като ABT, например.

Audi RS Q8 с карбонов пакет и 790 конски сили струва над 600 хиляди лева

Специалистите представиха Audi RS Q8 Signature Edition с подобрена мощност, карбонов пакет от добавки и мощност от 790 конски сили. Максималният въртящ момент е нараснал до 1000 нютон метра, а ускорението от 0 до 100км/ч вече отнема 3.2 секунди. Максималната скорост е 315км/ч, а цената е 316 хиляди евро.

Audi RS Q8 с карбонов пакет и 790 конски сили струва над 600 хиляди лева

Промените във визията започват с агресивен спойлер в предната част, нова рамка около решетките, нови прагове, отвори на калниците, нов дифузьор в задната част, спойлер върху капака и капачки на огледалата. Всички елементи са направени от карбон, като материалът е използван и в интериора. Джантите са в размер от 23 инча, а ауспуховата система е с накрайници с диаметър от 105мм.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скоро

    5 2 Отговор
    Ще го видим в България шефа на Биомет
  • 2 Електромобилите били скъпи?

    3 6 Отговор
    А автомобилите с ДВГ с подобна мощност да не би да са евтини?

    Това най-ново и най-мощно BMW всъщност е по-маломощно и е по-бавно на ускорение от Тесла модел S моделът от 2013 година. За новата въобще няма да споменавам, защото няма база за сравнение. Въпреки това, човек може да си купи три броя от новите на цената на това audi

    Коментиран от #3

  • 3 Ask Reddit

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "Електромобилите били скъпи?":

    Абе глей си там миксера и ни остави да се наслаждаваме на истинските коли.
  • 4 broker

    0 0 Отговор
    колко панелка у работническото гето младост
  • 5 Антон

    2 0 Отговор
    Двигателя може да е същия като на Урус и Кайен, само че колата си остава ауди. В гамата на ваг ауди а и като цяло ауди е по-нисък клас спрямо порше и ламборджини. Да си гледат работата с тези цени. И преди да ми обяснявате че било едно и също , се замислете защо никога Порше и Ламборджини не се сравняват с ауди а обратното, винаги от ниското към високото.