Last news in Fakti

5 Май, 2022 11:28 3 582 3

Ferrari разработва нов V12 двигател за модел, който ще „промени играта“ (ВИДЕО)

  • ferrari-
  • v12-
  • purosangue-
  • двигател-
  • двг

Интересната кола ще бъде представена до края на тази година 

Ferrari разработва нов V12 двигател за модел, който ще „промени играта“ (ВИДЕО) - 1

Ferrari разпространи кратък текст, придружен с видео, което показва интересен нов V-образен двигател с 12 цилиндъра. От текста разбираме, че това е нов мотор, който ще бъде поставен във возило, чийто дебют ще се състои до края на тази година.

В интернет пространството веднага се появи информация, че това ще бъде първото SUV в гамата на италианската компания – Purosangue. От Ferrari, разбира се, не потвърдиха информацията, нито пък отрекоха данните за това. За съжаление не се съобщава и точна дата за дебюта на модела или пък новия двигател, което означава, че ще трябва да изчакаме до края на 2022 година, за да видим изцяло новия модел.

Видеото показва единствено близки кадри на двигателя, но за съжаление извън купето на автомобил, който да издаде поне малко от информацията за предстоящия модел. До момента слуховете за Purosangue предполагаха главно V6 и V8 двигатели, но няма да е изненада, ако V12 също се появи в първия по рода си модел.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само Ферари¡!!!!!!!!

    25 0 Отговор
    Могат да си позволят в такова време да направят в 12 и той да е приет от света като новост ! Ферари е Ферари
  • 2 случаен

    8 9 Отговор
    а кво стана с икономиите и въглеродните емисии,или за богатите не важи
  • 3 vasik atanasova

    13 0 Отговор
    ТЕЗИ ДОКАЗВАТ ЧЕ СА НОМЕР 1