18 Май, 2022 10:38 4 230 7

Детайлно за новата „тройка“ на BMW

  • bmw-
  • 3 series-
  • lci-
  • фейслифт-
  • тройка

Променена визия, повече технологии и стари двигатели

Детайлно за новата „тройка“ на BMW - 1

Преди няколко дни ви показахме снимки на новата 3 Series на BMW от китайското министерство на индустрията и технологиите, а сега „баварците“ официално представиха фейслифта на един от най-популярните си модели. Обновената „тройка“ пристига с нови технологии и нова визия , запазвайки старите си двигатели и задвижване.

Детайлно за новата „тройка“ на BMW

LCI моделът дебютира под формата на седан и комби с идентични промени, изразяващи се в нови предни светлини, подобни на тези при 5 Series, както и по-голяма решетка с различна форма. Броните са нови с голям отвор в средната част и два малки L-образни отвора от двете страни. Подобен дизайн се следва и в задната част, където черни елементи оформят визията на бронята, заедно с дифузьор в средната част. Задните светлини запазват същата графика, но с една идея по-тънка форма.

Детайлно за новата „тройка“ на BMW

Повече промени има в интериора, където новите технологии са взели превес. Огромният извит дисплей, познат ни от i4 и iX вече присъства и тук, заемайки по-голямата част от таблото. Екранът пред водача е с диагонал от 12.3 инча, а този в централната част се простира на 14.9 инча. Въздуховодите са с различна форма, а върху централната конзола вече няма да откриете класически лост за смяна на предавки. Вместо това, той е заменен с малък превключвател.

Детайлно за новата „тройка“ на BMW

От BMW споделят, че iDrive системата вече работи под OS8 с графики и структурирани менюта, оформени като при смартфоните с още по-голяма функционалност на гласовите команди. Налична е и 5G свързаност. Опциите за двигатели са разнообразни като предлагат избор между бензинови и дизелови агрегати с мощност между 150 конски сили и 374 конски сили, съответно със задно задвижване и задвижване на четирите колела.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тцЪ тцЪ

    10 5 Отговор
    МИ ТЯ СЪЩАТА КАТО НОВИЯ МОСКВИЧ ОТ ПРЕДНАТА СТАТИЯ
  • 2 Sieg

    8 1 Отговор
    Щом се връщат към по малките бъбреци , значи признават ,че миналата беше грозничка. Все пак тази стъпка назад е правилна.
  • 3 Пич

    10 1 Отговор
    Външно е добре , но от вътре ги съсипаха с тези китайски таблети !!!
  • 4 Miusuka Madoto

    5 5 Отговор
    Красив, елегантен и стилен автомобил, но...ще е поредният супер-трошляк, каквито запoчнаха да произвеждат BMW!
  • 5 fon der lainio

    6 2 Отговор
    Преди марките се надпреварваха, кой ще изкара по-надежден автомобил.. Сега счупени си излизат от магазина още
  • 6 Steks

    4 0 Отговор
    Преди фейса беше много по добре това грозно “табло” толкова фалшиво стои че не е истина все едно залепено с капчица
  • 7 Класика

    2 3 Отговор
    Хюндай или Тойота Корола,на това прилича !?!?... Каквато и да е техниката съвсем е все едно,щом ще те е срам да я караш!!! Явно стадото съвсем е влезнало в капана на сивото русло и матрицата щом ще я купува,а не ходи да изгони новите дизайнери от модерното ляво и да запали първата излезнал кола за назидание! Стадото тотално се е подмладило и оглупяло с новите облъчени подрастващи "освободени" свободно мислещи!!! Край,точка и край!.... Амин...