Last news in Fakti

20 Май, 2022 14:12 2 606 1

Prodrive възражда легендарен модел на Subaru

  • subaru-
  • impreza-
  • prodrive-
  • impreza 22b

P25 ще дебютира на 25 май

Prodrive възражда легендарен модел на Subaru - 1

Prodrive е един от дългогодишните партньори на Subaru в най-силните години на марката във WRC шампионата в края на миналия и началото на този век. Чрез своя Instagram профил, тунинг компанията обяви, че на 25 май ще представи интересна концепция, носеща името P25.

За съжаление не се споменават повече подробности около колата, но силуета, който виждаме напомня изключително много на този на Subaru Impreza WRX от средата на 90-те години на миналия век. Разположението на B-колонката пък разкрива, че показаната кола е купе, което води към един от най-легендарните модели на японската марка.

Публикация, споделена от Prodrive (@prodriveofficial)

По-запалените фенове на Subaru, вероятно вече се сещат кой е този модел, а именно Impreza 22B STI. Колата е показана през 1998 година, за да отпразнува постиженията на компанията през 1997 година. Именно това вероятно означава и 25 в името на новия автомобил на Prodrive.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    1 1 Отговор
    Определено подкрепям идеята.Като щастлив собственик на кола от марката,мога само да ме радва това.