Last news in Fakti

27 Май, 2022 10:15 1 107 0

BMW загатна за появата на М2 (ВИДЕО)

  • bmw-
  • m2-
  • bmw m-
  • m performance

Спортното купе е готово за игра

BMW загатна за появата на М2 (ВИДЕО) - 1

BMW публикува кратко рекламно видео, загатвайки за скорошната премиера на един от най-интересните автомобили в своята гама – М2. Компактното спортно купе ще се присъедини към празненствата по повод 50-годишнината на BMW M по най-добрия начин, за да зарадва феновете на бранда.

BMW загатна за появата на М2 (ВИДЕО)

За съжаление видеото или информацията към него не разкриват нищо конкретно за най-наточената версия на 2 Series. Това което виждаме от кадрите е, че вниманието е насочено главно към водача и усещанията му, което е и главната цел на M2. От BMW обещават да подобрят динамиката и представянето на новия модел дори повече и да комбинират възможностите на състезателен автомобил, който лесно да може да се шофира ежедневно.

Под капака на М2 вероятно ще работи 3.0-литров бензинов шестак с неясна към момента мощност. Според различните източници, тя може да достига до 490 конски сили. Задвижването ще бъде предавано към задните или към четирите колела, а клиентите ще имат възможност да избират между механична и автоматична трансмисия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА