Last news in Fakti

4 Юни, 2022 12:00 3 187 1

Известна тунинг компания преобрази Fiat Scudo

  • irmchser-
  • тунинг-
  • opel-
  • fiat-
  • toyota-
  • citroen-
  • peugeot

Irmscher се захвана и с Ulysse

Известна тунинг компания преобрази Fiat Scudo - 1

Ircmsher е добре познато име в света на тунинга, особено когато става въпрос за автомобили с марката Opel. Сега компанията показа новото си амплоа или поне отчасти и се зае с два от моделите на Fiat. Става въпрос за бусовете Scudo и Ulysse, които се предлагат още като Opel Vivaro, Peugeot Expert, Citroen Jump или Toyota Proace, което обяснява и липсата или разликите в емблемите на някои от снимките.

Известна тунинг компания преобрази Fiat Scudo

Тунинг комплекта включва добавка за предната броня, нови пластмасови прагове, както и добавка на задната броня. Задницата е завършена от малък спойлер над багажната врата, а джанти с размер от 18, 19 или 20 цола могат да бъдат избрани от клиента. От Irmscher споделят, че по желание на клиента могат да бъдат поставени и нови пружини, които понижават буса с 30мм.

Известна тунинг компания преобрази Fiat Scudo

Отново по желание на клиента могат да бъдат поставени и лепенки с дизайн на тунинг компанията, както и червени акценти по бронята, джантите и купето. Тунинг пакета е подходящ за товарната и пътническата версия на Fiat, но вероятно същото се отнася и за другите изброени „близнаци“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КУРОДРЪВЧЕВ ГОГО

    4 0 Отговор
    НЕВЕРАЯТНИ АВТОМАБИЛИ ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕМСКИТЕ И ЯПОНСКИ КОФИ!!!???