6 Юни, 2022 09:58 1 279 2

Вижте как BMW прави новото М3 комби (ВИДЕО)

  • bmw-
  • m3-
  • m3 touring-
  • m-
  • m performance

Очаква се да видим серийния модел по-късно този месец

Вижте как BMW прави новото М3 комби (ВИДЕО) - 1

BMW загатна за първото в историята на марката серийно М3 Touring през изминалата година и от тогава германската компания не спря да разпространява различни снимки и клипове на които се виждат определени части от колата или пък цялата кола покрита с камуфлаж. Определено рекламната кампания по повод представянето на модела продължава изключително дълго време, но съвсем скоро тя ще приключи, а официалната премиера на М3 Touring ще стане факт.

Вижте как BMW прави новото М3 комби (ВИДЕО)

Според слуховете, това ще се случи през настоящия месец юни, но преди да видим готовия модел, от BMW са ни подготвили последното или едно от последните видеа за М3 Touring, преди неговата премиера. В него можем да видим как баварците произвеждат спортното комби и през какви процеси преминава колата преди да пристигне при крайния клиент. Това включва използването на над 1200 робота и над 6000 точкови заварки.

Вижте как BMW прави новото М3 комби (ВИДЕО)

Новото BMW M3 Touring комбинира практичността на стандартното комби и мощността и поведението на четиривратия седан M3. Очаква се под капака да работи 3.0-литров бензинов шестак с мощност от 510 конски сили и задвижване на четирите колела.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Един

    1 0 Отговор
    Нищо, че е комби - да ми го дадат! Нема да се разсърда хич! ;)