6 Юни, 2022 13:31 7 150 5

Ето колко струва новото C43 AMG в България

  • mercedes-
  • c43-
  • amg-
  • c-klasse-
  • mercedes amg

Mercedes официално стартира продажбите на модела

Ето колко струва новото C43 AMG в България - 1

Новият Mercedes C43 AMG 4Matic направи своя официален дебют в края на месец април, а ето, че спортният седан вече е наличен за поръчки и конфигуриране в сайта на марката в България. Седанът се задвижва от 2.0-литров бензинов мотор, куплиран с автоматична трансмисия с 9 предавки и задвижване на четирите колела. Мощността му е 402 конски сили, а максималният въртящ момент достига 500 нютон метра и се предава в съотношение 31% на 69% в полза на задните гуми.

Ето колко струва новото C43 AMG в България

В страната ни цената на базов модел започва от 136 380 лева срещу които получавате екстри като LED фарове, огледала с автоматично затъмняване, автоматична климатична инсталация, MBUX мултимедийна система, асистент за следене на лентата и други.

Ето колко струва новото C43 AMG в България

Допълнително могат да бъдат добавени пакет AMG Carbon Exterior II с карбонови елементи в екстериора за 4205 лева, цвят по избор, достигащ до 4760 лева, различни джанти с цени до 4205 лева. Фарове Digital Light също могат да вдигнат цената с 4270 лева. Подобна е и цената на панорамният таван, а затъмнените задни стъкла струват допълнителни 890 лева. Едва ли ще успеем да изредим всички екстри, но ако решите, че искате да изредите всичко от конфигуратора, то крайната цена със сигурност може да нарасне с поне още 50 хиляди лева.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    16 10 Отговор
    Кога стана тоя отвратителен сив цвят модерен?!

    Коментиран от #2

  • 2 Петър

    31 2 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Когато AMG стана 2.0- литров

    Коментиран от #3

  • 3 Срамно

    25 1 Отговор

    До коментар #2 от "Петър":

    е AMG да бъде с 4 цилиндъра...
  • 4 Никой

    6 5 Отговор
    Не си ли е CL 6.5 AMG да чуеш звук да видиш какво животно е това,а другите не ми ги хвали
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.