Last news in Fakti

13 Юни, 2022 11:22 2 988 3

Това Porsche Boxster всъщност е… Toyota

  • toyota-
  • mr-2-
  • mr-s-
  • porsche-
  • boxster

Сполучливата реплика е базирана на MR-S

Това Porsche Boxster всъщност е… Toyota - 1

През изминалите години сме ви показвали множество реплики на скъпи спортни автомобили, базирани на не толкова скъпи техни подобни модели. В повечето случи крайният резултат не отговаря особено на очакванията на повечето хора и виждаме странно оформени коли с различни емблеми и особено лош външен вид.

Това Porsche Boxster всъщност е… Toyota

Този път ще ви покажем една сравнително сполучлива реплика на първото поколение Porsche Boxster, базирана на Toyota MR-S. Автомобилът се продава в Тайланд на цена от около 23 хиляди евро. Започвайки от екстериора, там откриваме предна броня от новия Boxster, поколение 718, въпреки, че колата е оформена като по-старата модификация – 986. Светлините също са от по-стария модел, както и бронята.

Това Porsche Boxster всъщност е… Toyota

Елементите, които издават японската натура са в интериора, тъй като той е запазен в оригиналното си състояние. Единствената разлика е сменената емблема на волана, която изглежда изненадващо добре. Зад седалките работи 1.8-литров бензинов двигател със 140 конски сили с механична трансмисия и задно задвижване.

Това Porsche Boxster всъщност е… Toyota


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    3 0 Отговор
    Че то истински Boxster на тия години за една трета от тия пари може да вземеш , даже в България , а в Европа има даже по 2-3 000 евро ! Тия в Тайланд нещо не са в час !

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.