Last news in Fakti

14 Юни, 2022 10:14 1 878 0

Mini залага на изцяло нов дизайнерски език

  • mini-
  • design-
  • cooper-
  • дизайн

Следващото поколение продукти на британците ще покаже нова визия

Mini залага на изцяло нов дизайнерски език - 1

Mini разработва изцяло нов дизайн за своите автомобили от следващо поколение и показа как това се случва, заедно с тийзър на електрически кросоувър, който ще бъде показан през следващия месец. Новият дизайнерски език на марката е наречен „Charismatic Simplicity” и ще помага на различните продукти на бранда да се различават едни от други със строго индивидуален характер.

Mini залага на изцяло нов дизайнерски език

Новият дизайн ще бъде изчистен и с грижа към природата. Така например, следващото поколение модели на Mini няма да използват кожа и ще премахнат всички хромирани елементи. „Изцяло електрическите модели на Mini ще ни дадат уникална възможност да преосмислим нашия дизайн. В същото време ще запазим вниманието към детайла, чувството за традиция и страстта за иновации с които Mini е известно.“, сподели дизайнерът на марката – Оливър Хелимер.

Mini залага на изцяло нов дизайнерски език

Интериорът на новите Mini-та ще следва същата минималистична структура като екстериора. Въпреки дигитализацията, колите ще запазят някои физически бутони за важните функции. В екстериора ще се комбинира ДНК-то на Mini с иновативни и модерни дизайнерски решения. Светлините например ще използват иновативна LED технология с индивдуален „подпис“ за всеки един от моделите.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА