Last news in Fakti

20 Юни, 2022 10:05 5 322 5

Най-кичозната E-Klasse която сте виждали

  • mercedes-
  • e-klasse-
  • e-klasse coupe-
  • тунинг

Двувратото купе е получило голяма доза хром

Фразата „парите не могат да купят вкус“ важи напълно в случая на тази снимка, която бе споделена в социалната мрежа Reddit. Кадърът показва последно поколение Mercedes E400 Coupe, чийто собственик е решил да направи тунинг по свой вкус с голяма доза хромирани елементи. В повечето случаи избягваме да изказваме мнение за такъв тип тунинг проекти и оставяме на вас да го направите в коментарите, но тук със сигурност думата кич е напълно на мястото си. Все пак ще ни е интересно да прочетем и вашето мнение.

Кадърът показва единствено задната част на двувратото купе, докато предницата е оставена на въображението ни, но предполагаме, че не изглежда много по-различно. Първото нещо, което се набива на очи още при първия поглед на снимката е огромният спойлер върху задния капак, а за да е още по-отличително, собственикът е решил да му добави и хромирани акценти. Всъщност тези хромирани лайсни могат да бъдат намерени по цялото продължение на колата, включително върху багажника, стоповете, дифузьора и дори „раздувките“ на калниците.

В страничната част виждаме различни апликации и надписи, включително и аеродинамични елементи, както и добавки върху калниците и праговете. Освен хром, тук са добавени и ярко сини акценти, които преминават още около огледалата и праговете. Джантите са оригиналните за модела и са „скрити“ навътре в разширените калници, което допринася още повече за нетипичната визия.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тандуримен

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "М гал цедес":

    Или индиец...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Шик а

    3 4 Отговор
    Аве супер си е, ама му дават колата по медиите, а вашата дават ли я ;))))))
    Мерцедес отдавна замени потребителите си вкус за гетомени!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.