Last news in Fakti

2 Юли, 2022 13:00 3 215 5

BMW започна производството на новата „седмица“

  • bmw-
  • 7 series-
  • i7-
  • завод-
  • сглобяване-
  • производство

Заводът в Динголфинг, Германия ще е отговорен за сглобяването на електрическата и конвенционалната версия

BMW започна производството на новата „седмица“ - 1

BMW официално стартира производството на новата 7 Series и електрическата i7, само няколко месеца след дебюта на колата. Луксозната лимузина ще се произвежда в завода в град Динголфинг и споделя поточна линия с 4 Series, 5 Series, 6 Series, 8 Series и електрическото iX. Фабриката е една от над 30 с които BMW разполага в Европа и годишно произвежда близо 250 хиляди автомобила от всички модели.

BMW започна производството на новата „седмица“

Подготовката за производството на флагманската лимузина включва инвестиция от над 300 милиона евро. BMW използва затварянето на завода по време на пандемията и успя да преработи производствените линии за началото на производство на 7 Series и i7. От компанията са построили изцяло нови структури, вместо да оптимизират настоящите, спестявайки ресурси.

BMW започна производството на новата „седмица“

След произвеждането на първите екземпляри, които ще служат за представителствата на марката по целия свят, BMW ще започне да сглобява и клиентски автомобили. Първите доставки на такива се очаква да се случат през тази есен, а до тогава може да видите ексклузивното представяне на лимузината в страната ни, което имахме честта да посетим.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рушляк

    11 5 Отговор
    И в расия започна производство новата седмица на Лада

    Коментиран от #2, #4

  • 2 емо

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "Рушляк":

    Лада без климатик и въздушни възглавници.

    Коментиран от #3

  • 3 какво лошо има в това

    8 9 Отговор

    До коментар #2 от "емо":

    И какво от това че нямат климатик и въздушни възглавници??

    Моят Голф също е без климатик и въздушни възглавници
  • 4 A тука

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Рушляк":

    tuпане какво ще започне?
  • 5 един от стадото

    4 0 Отговор
    оох, и с тези пласмасови бъбреци. Забравя се хрома като еталон на качество и лукс. Какво да гледам първо на един премиум модел. Почвам от вънка. Какво да гледам на едно Уно. Нищо- сядам и карам, карам..