Last news in Fakti

8 Юли, 2022 13:45 1 681 0

Hyundai обяви сервизна акция за поправка на предходна сервизна акция

  • hyundai-
  • ioniq-
  • сервизна акция

Малко над 10 500 автомобила ще трябва да преминат през сервизите

Hyundai обяви сервизна акция за поправка на предходна сервизна акция - 1

Hyundai обяви, че точно 10 575 автомобила ще трябва да преминат през сервизните центрове на марката в САЩ, след като от компанията са установили проблем, който е трябвало да бъде отстранен при предишна сервизна кампания. Става въпрос за моделите Ioniq plug-in hybrid и Ioniq hybrid, произведени в периода между 2017 година и 2018 година.

Hyundai обяви сервизна акция за поправка на предходна сервизна акция

Както и при предходната сервизна акция, така и сега, автомобилите страдат от реле под задните седалки, което може да даде на късо и да предизвика пожар. През 2018 година Hyundai “привика“ тези автомобили, след като проблемът бе установен и според документите замени частите с нови такива.

Hyundai обяви сервизна акция за поправка на предходна сервизна акция

Изглежда нещата, обаче не са се случили по план и през миналия месец от компанията са получили сигнал за запален Ioniq от 2017 година, а през ноември и декември миналата година са получени още два такива сигнала за коли, които вече са преминали през сервизната акция. От Hyundai са получили още сигнали и са решили да обявят още една сервизна акция при която да бъдат разгледани подменените части при вече сервизираните автомобили и ако трябва, те да бъдат подменени.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА