24 Август, 2022 10:30 2 437 6

11-годишно дете и негови приятели се опитаха да откраднат коли от завода на Dodge

  • кражба-
  • деца-
  • dodge-
  • challenger-
  • charger

Другите малчугани са били на 12 и 14 години

11-годишно дете и негови приятели се опитаха да откраднат коли от завода на Dodge - 1

Полицията в Детройт залови три деца, които се опитаха да откраднат коли от завода на Dodge в града. Малчуганите се опитали да извършат престъплението на 22 август, въпреки крехката си възраст от 11, 12 и 14 години. Фабриката в града се използва за производството на Jeep Grand Cherokee и Dodge Durango, но от Stellantis съхраняват част от произведените Charger и Challenger там.

11-годишно дете и негови приятели се опитаха да откраднат коли от завода на Dodge

Именно към тях е било насочено и вниманието на децата, които се опитали да проникнат и да си тръгнат с Charger Hellcat и Challenger Hellcat, чиято мощност превишава 700 конски сили. Не е ясно какво точно ще се случи с децата и дали ще им бъдат повдигнати обвинения, но местната полиция предупреждава, че кражбите в региона зачестяват.

11-годишно дете и негови приятели се опитаха да откраднат коли от завода на Dodge

Наскоро подобни проблеми имаха от Ford, след като завод в Диърборн се превърна в основен обект на крадци. Те задигнаха 13 пикапа F-150 Raptor, Mustang Shelby GT500 и други. От GM пък се оплакаха, че няколко Camaro-та са откраднати от техен завод, също в този радиус.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 По пътя на логиката

    8 0 Отговор
    Може да са същите крадци, но този път са ги хванали.
    Ще ги пуснат, защото са малолетни и ще продължат по същия път.
  • 2 Ром Бакарди

    7 1 Отговор
    "Не ве,бате....ний зяпахми филмат Да изчезниш за шейсе сикунди и ришихми да пробвами дали аджеба ша са спрайм сас тез две коли за толкоз време!" Тез лапета утсега са трагнали по пътя да стават гангстери. Бащити им са гордеят сас тях сигорно.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Така е!

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ром Бакарди":

    Вероятно и твоя баща се гордее с правописа ти.
  • 4 Един

    6 1 Отговор
    Grand Theft Auto (GTA)! Така е като са оставени на самотек и не вършат нищо полезно! По цял ден играят игри, гледат клипове в нета и си мислят, че всичко това могат да го правят безнаказано, ей тъй за развлечение и че така е нормално! Родителите им са за бой, че така са ги възпитали, (по-скоро не са ги възпитавали въобще)! Делегирали са тези свои отговорности на компютрите, интернет и телевизията! Кофти поколение се задава!
  • 5 Ром Бакарди

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ром Бакарди":

    Уффффф омразна ми да убеснявам чи имам шести клас парвиа срок саму вав даскалоту. Тейко ми ма прати парво вав германията да скивам как са вартят мушенгии а после вав шведску да продалжа бизнеса. Ко толкоз са прайш на съдник-аку искаш да знайш, баща ми са гурдей сас мене. Вика ми- сащински бащичко, на дяду си са е метнал!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.