Last news in Fakti

31 Август, 2022 17:32 3 331 2

Toyota представи наточена версия на Yaris Cross

  • toyota-
  • yaris-
  • gr-
  • gr sport

Модификацията GR ще се продава и в Европа

Toyota представи наточена версия на Yaris Cross - 1

Преди няколко месеца от Toyota представиха GR модификация на Yaris Cross в Япония, а сега наточената версия на най-новия кросоувър на компанията пристигна и в Европа. По-рано днес от марката анонсираха премиерата на Стария континет и потвърдиха, че доставките ще започнат от началото на следващите година.

Toyota представи наточена версия на Yaris Cross

Стандартно колата пристига с 9-инчова инфотеймънт система, навигация, място за безжично зареждане на телефон, двузонов климатроник, затъмнени задни стъкла, както и подгрев на предните седалки. Моделът се отличава от стандартния с черни елементи като предната решетка, новият дифузьор в задната част, таванът и праговете. Джантите са в размер от 18 цола и дизайн с 10 спици с полирана предна част.

Toyota представи наточена версия на Yaris Cross

От Toyota казват, че GR отделът се е погрижил за фината настройка на окачването, което предлага по-добро усещане и по-добро завиване. Колата споделя една и съща платформа със стандартния Yaris и запазва 1.5-литровия си хибриден двигател с три цилиндъра, както и мощността му, която при различните модификации достига до 120 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аноним

    5 10 Отговор
    Еднодневка

    Коментиран от #2

  • 2 сектант

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Аноним":

    друго си е дачия