Last news in Fakti

31 Октомври, 2022 17:40 2 467 5

Audi ще прави повече „електрички“ за сметка на А8

  • audi-
  • a8-
  • e-tron-
  • производство

E-Tron GT ще вземе част от продукцията на лимузината

Audi ще прави повече „електрички“ за сметка на А8  - 1

Audi планира да прегледа плана си относно производството в завода си Некарслум от началото на следващата година. Според информация на германски медии, компанията планира да намали производството на новото А8 за сметка на електрическото e-Tron GT. Новината бе потвърдена и от директора на завода – Фред Шлуце.

Той заяви, че тази мярка ще бъде придружена с обучение за служителите, които ще преминат през много интензивна подготовка. Няма да има промени в броя на работниците, които ще се грижат за производството в завода, но голяма част от тези, които отговарят за лимузината ще бъдат преместени на поточната линия на електромобила.

Решението за промяната идва от борда на директорите на Volkswagen Group, който наскоро бе оглавен от Оливър Блум. Решението все още не е взето официално, но се очаква това да бъде потвърдено по време на срещата, която борда организира в началото на 2023 година.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Койчо

    5 6 Отговор
    Разбира се че ще го направят .
    Нормално да се ограничи нещо което не се търси и да се наблегне на нещото което се търси.
  • 2 Койчо

    3 4 Отговор
    Разбира се че ще го направят .
    Нормално да се ограничи нещо което не се търси и да се наблегне на нещото което се търси.
  • 3 Давай

    4 1 Отговор
    Всичко на точец. Нито има кой да диша изгорели газове, нито кой да ремонтира ярмомелки, нито кой да кара нафта, нито нафта има.
  • 4 сектант

    5 0 Отговор
    мисля, че новия дъстър го има в същия цвят даже
  • 5 Класика

    1 0 Отговор
    Бай Ставри ви чака!