Last news in Fakti

8 Ноември, 2022 18:55 2 501 2

Lamborghini също не произвежда достатъчно коли, но причината не е липсата на части

  • lamborghini-
  • urus-
  • aventador-
  • huracan

Компанията има поръчки за 18-19 месеца напред

Lamborghini също не произвежда достатъчно коли, но причината не е липсата на части - 1

Докато повечето хора чакат по няколко месеца за своя нов автомобил поради липса на компоненти, то тези които са поръчали Lamborghini също чакат много, но поради друга причина. Изпълнителният директор на компанията разкри, че автомобилния бранд има достатъчно поръчки, за да се пребори с каквито и да е икономически обстоятелства, които се изпречат през 2023 година.

Само от началото на тази година компания е продала 7430 автомобила и вероятно ще подобри рекорда от 8405 автомобила, който представи през изминалата година. В интервю пред FOX Business, Стефан Винкелман разкри, че компанията продава много повече коли отколкото може да произведе.

Ако поръчате автомобил сега, то ще трябва да изчакате поне 18-19 месеца, разкрива шефът на Lamborghini. Най-популярен остава кросоувърът Urus, чийто продажби заемат над 50% от общите продажби на марката през последната година.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех

    1 2 Отговор
    Пюросангйето уби Усрулата
  • 2 Зевзек

    2 3 Отговор
    Вече ще насмогнат, 1/2 от клиентите са богати руснаци от шайката на Путин. Сега като ЕС наложи санкции и забрана за продажби в русия ще се задоволи търсено на свръх скъпи автомобили в Европа.