Last news in Fakti

10 Ноември, 2022 13:46 1 162 0

Volvo подготвя по-малък електрически кросоувър

  • volvo-
  • xc90-
  • ex90-
  • xc60-
  • ex60

Той ще наследи дизайна на EX90

Volvo подготвя по-малък електрически кросоувър - 1

Volvo работи над изпълнението на обещанието си да представя поне по един нов електрически модел всяка година и след като вчера се състоя премиерата на EX90, сега компанията загатна за дебюта на по-малък кросоувър със сходен дизайн. Според това което виждаме от кадъра, двата модела ще споделят подобни черти с малки разлики в стоповете.

Вероятно новият модел ще бъде позициониран над кросоувъра XC60, но ще споделя размерите си с него. Това е твърде вероятно, тъй като шведите вече предлагат електрическа алтернатива на по-малкия XC40, а вече ще предлагат и по-големия XC90 под електрическа форма.

Повече за това ще разберем през следващата година, като все още няма точна информация за това кога точно да очакваме новия модел. Ако прилича повече на по-големия EX90, то новият модел ще разчита на собствена платформа и много нови технологии.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА