Last news in Fakti

7 Декември, 2022 13:44 2 693 8

Най-специалното М4 се предлага и у нас (БГ ЦЕНИ)

  • bmw-
  • m4-
  • m4 csl-
  • m4 cs

CSL модификацията на спортното купе започва от 342 800 лева

Най-специалното М4 се предлага и у нас (БГ ЦЕНИ) - 1

В края на месец май тази година, BMW представи най-специалната версия на М4 до момента, означена с трибуквеното съчетание CSL. Спортната модификация е по-лека, има по-добра аеродинамика, трансмисията е автоматична, а задвижването се предава единствено към задните колела. От специалния модел ще бъдат направени само 1000 броя за целия свят, а специалната модификация вече е налична за конфигуриране в официалния конфигуратор на марката за България.

Базовата цена на M4 CSL започва от 342 800 лева, макар да не сме сигурни, че все още има останали бройки, които да не са запълнили производствените слотове на BMW. Стандартно колата пристига с богато оборудване, но все пак може да добавите няколко опции, които да допринесат за още по-доброто усещане и съответно, покачването на цената.

Отполението на седалките е допълнителна опция за 869 лева, както и асистента за паркиране, който струва допълнителни 1112 лева, безключовия достъп е 1314 лева, а автоматичната климатична инсталация добавя 1476 лева, електрическите седалки и Head-up дисплея струват по 2426 лева, а цветните М светлини още 3437 лева. Налични са и множество безплатно опции, като спортни седалки, кожен волан и други.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз...

    8 1 Отговор
    Направо е без пари
  • 2 копейкин

    4 6 Отговор
    Това М4 ,какво е? Москвич ли значи
  • 3 Дерменджиев

    14 1 Отговор
    Догодина ме пускат и веднага го взимам, предупреждавам от сега , не се мотайте по тротоарите, че не се знае колко ше съм друсан!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Условието

    10 4 Отговор
    Безспорно марката е много добра, но за пътища изпълнени и подържани извън България. Тук с нашите "подържащи" фирми, ако имаш кола от тази марка е най добре да свалиш акумулатора на Димитровден и да го закачиш обратно когато чуеш кукувицата да предвещава пролетта. Не ме убеждавайте в противното моля ви ! Карал съм модела 318 IS и знам как се държи на заснежен и непочистен път ! Говорим за безброй пъти минаване през Владая, който уж се "подържа"!. Нямам предвид местата за джипове и тежки терени. У нас в зимния сезон само като е сухо !!!

    Коментиран от #6, #8

  • 6 Гост

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Условието":

    Точно тази CSL модификация не вярвам някой да я купи в България. Това е хардкор автомобил за хора, които знаят какво карат. За тези пари нашите първенци си купуват големи луксозни СУВ-ове, S-класи или дори Бентлита.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 асдф

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Условието":

    Ти хубаво си карал 318 IS което между другото е много добър автомобил ама само трябваше и да се научиш как да го караш. Също така ти трябваш и хубави зимни гуми де а не всезонни галоши. Тука братле като падне сняг навънка виждаш предимно бмв-та. Пак казвам който си не може си не може и заради провала си почва да плюе по марката братленце. Не само бмв-то е на задно предаване. Съгласен съм че рано или късно ще се срещнете с път на който ще се окопаете, това е напълно нормално но ако знаете как да карате това ще е рядкост. И отново повтарям само хубави зимни гуми на галоши колкото и да можеш няма да стане.