Last news in Fakti

17 Януари, 2023 15:31 4 082 8

Нов скандал сваля Джеръми Кларксън от екран

  • джеръми кларксън-
  • the grand tour-
  • скандал-
  • меган маркъл

Предаването The Grand Tour може да бъде спряно заради изявленията на домакина към херцогинята на Съсекс Меган Маркъл

Нов скандал сваля Джеръми Кларксън от екран - 1
Снимка: Shutterstock

Джеръми Кларксън, бившият водещ на Top Gear, може да се раздели с второто си шоу отново поради трудния си характер. Според съобщения в медиите услугата за стрийминг Amazon Prime Video ще прекрати договора с Кларксън и дори ще спре предаването The Grand Tour - автомобилно шоу, което Кларксън стартира заедно с Джеймс Мей и Ричард Хамънд. Причината са негативните изказвания на Кларксън за Меган Маркъл, за които той вече се извини публично.

Стрийминг платформата Amazon реши да прекрати договора с Джеръми Кларксън, след като следващите епизоди на шоуто му бяха одобрени, пише Variety. Това означава, че „Фермата на Кларксън“ ще приключи с третия си сезон през 2024 г., а „Гранд Тур“ ще приключи след четири специални епизода, излъчени преди края на същата година.

Насрочената за понеделник (вчера) пресконференция за представяне на втория сезон на „Фермата на Кларксън“ бе отменена. Amazon Prime Video отказа коментар по въпроса.

Повод за скандала стана декемврийската колонка в таблоида The Sun, в която Кларксън сподели негативното си отношение към Меган Маркъл, съпругата на британския принц Хари и херцогинята на Съсекс. Той каза, че мечтае за деня, в който Маркъл ще повтори в действителност сцената от „Игра на тронове“ и като Церсей ще се разхожда гола по улиците на всеки град в страната, докато тълпата крещи след нея „Срамота!“! и я сочи с пръст.

По-късно The Sun премахна злополучната колонка и авторът трябваше да се извини както на Меган и Хари, така и на обществеността. Но, очевидно, това не е било достатъчно.

The Grand Tour, чиято премиера беше през 2016 г., е едно от най-популярните предавания на Amazon Prime, така че решението да се прекратят връзките с Кларксън едва ли е било лесно. Какво ще правят той и колегите му след затварянето все още не се знае. Това не е първият път, когато Кларксън е лишен от шоу поради конфликт: преди седем години сбиване с помощник-продуцент доведе до уволнението му от BBC и отстраняването му от Top Gear .


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 републикански Москвич

    31 1 Отговор
    Даа, всяка критика към демоНкратите, бива посрещана с бан/уволнение. Е това е демокрацията, която демоНкратите повтарят във всяка своя реч... 🤬

    А на Джеза като му се подиграват, че е орангутан, че е с пенсионерско мислене, това е ок, нали!?
  • 2 Сила

    33 1 Отговор
    Велик чешит...... непукист и брутално саркастичен
  • 3 Джеза

    21 0 Отговор
    Дреме ми на шмайзера. Херцогиня, ха ха ха, джипси херцогиня
  • 4 Живанши

    4 22 Отговор
    Тия спенсни се изтъркаха здраво. Хич не ме интересува тая коза Маркъл, ама стареца бая изнагля. То бива майтам, но неговото си мина на директна гавра с всичко и всички. Помисли се за герой от някаква от тия черен хумор анимациите. А реално публиката му не е нищо друго от масова. Птдавна ме загубиха а и се повтарят.

    Коментиран от #5, #7

  • 5 Вальоо

    28 2 Отговор

    До коментар #4 от "Живанши":

    Тия пенсии все още са ненадминати в своята сфера. И Top Gear ги уволниха и се опитаха да направят шоу с други 3 пенсии ама освен да пропаднат и да загубят милиони, друго нищо не направиха. Те се едни от малкото автомобилни журналя който се опитват да накарат публиката да се разсее и да се посмее малко. Това че на теб не ти допадат, и може би не разбираш хумора им, е съвсем друга тема.
  • 6 карача

    2 14 Отговор
    Тоя освен недодялън просташки сарказъм и минимални технически познания друго не притежава.Предаванията са му танденциозни и нищо смислено не научаваш от тях.Опитва да компенсира с шоу елемти,но това вече омръзна и взе да се прави на широкоспектърен специалист.Е.....не му се получава вече.То от такива надменни
    "специалисти" английското автомобилостроене отдавна фалира.

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ОпОп

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "карача":

    Ти как реши, че познанията му са минимални? А дали се е изтъркап, при условие че го гледа милиони хора?
    Едно от най-успешните предавания, с един от най-успешните автомобилни журналисти и водещи и ти да кажеш тази простотия ...