Last news in Fakti

27 Януари, 2023 10:43 4 713 1

Нови "муцуни" за Mercedes-ите GLE и GLE Coupe

  • mercedes-benz-
  • gle-
  • gle coupe-
  • фейслифт

Обновените GLE и GLE Coupe ще се отличават с нова предна броня, обновени светлини и леко освежен интериор

Нови "муцуни" за Mercedes-ите GLE и GLE Coupe  - 1

Шпионски снимки и тийзъри ни показват предстоящите промени и новото лице на Mercedes GLE и GLE Coupe. И докато шпионски снимки виждаме от доста време, то сега за първи път се появи официален поглед към обновените кросоувъри.

Те предстои да бъдат представени на 31 януари, като е ясно, че моделите ще се възползват от освежаване, което се фокусира основно върху преднцата и задната част. И двете се виждат на тийзър изображението, което ви показваме.

От него можем да видим нови фарове, които имат преработени светлинни подписи за дневните светлини. Придържайки се към осветителните модули, 2024 Mercedes GLE Coupe има нови задни светлини с хоризонтални линейни графики. Светлините за заден ход също са преместени от към центъра.

Нови "муцуни" за Mercedes-ите GLE и GLE Coupe

Трудно е да се разберат допълнителни подробности, но предишни шпионски снимки показват, че кросоувърите ще бъдат оборудвани с нова предна броня, която включва ревизирани въздухозаборници. Към тях ще се присъеди и обновена радиаторна решетка.

Ще има новости и в салона, като интериорът ще впечатли най-вече с нов волан. Кросоувърите ще имат и актуализирана информационно-развлекателна система, както и по-усъвършенствани системи за подпомагане на водача.

Ще научим пълните подробности следващата седмица, но това е незначителна актуализация, така че няма да се изненадаме, ако опциите за двигателите останат непроменени. Ако случаят е такъв, то изборът остава същият. 2,0-литров четирицилиндров двигател с турбокомпресор (190 kW / 258 к.с.).

Към него може да се присъедини 3.0-литров редови шестцилиндров двигател с турбокомпресор, развиващ 367 к.с., както и 4.0-литров V8 с две турбини с 490 к.с. Най-вероятно ще има и 4.0-литров V8 с две турбини с 611 коня.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патурко

    9 6 Отговор
    Най-вероятно ще прибавят супер мощния нов три цилиндров китайски турбо двигател за АМГ серията!