Last news in Fakti

8 Февруари, 2023 18:10 3 335 3

Какво да очаква автомобилната индустрия на изложение Automotive Expo Sofia?

  • иец-
  • изложение-
  • automotive expo sofia

От 15 до 17 юни в Интер Експо Център отваря врати българският международен бизнес формат, подкрепен от световния бранд Automechanika

Какво да очаква автомобилната индустрия на изложение Automotive Expo Sofia? - 1

Българското изложение, посветено на автомобилния афтърмаркет, авточасти, аксесоари, обслужване и консумативи Automotive Expo Sofia ще се проведе от 15 до 17 юни. Второто издание ще събере водещи брандове в Интер Експо Център и ще превърне София в притегателна точка за всеки представител на бранша от региона на Балканите и Източна Европа.

Огромно признание за организаторите от Интер Експо Център е, че Automotive Expo Sofia отново ще бъде подкрепен от Automechanika - водещият световен бранд за автотехнически изложения и най-успешната търговска марка на Messe Frankfurt. Благодарение на това от 15 до 17 юни страната ни ще заеме важно място в международния изложбен календар, в сектора на автомобилните афтърмаркет, поддръжка и иновации.

Бизнес платформата Automotive Expo Sofia ще събере в столицата български и чуждестранни производители, дистрибутори, иноватори и вносители в сферите на авточастите и компонентите, сервизното оборудване, консумативите за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, оборудване за електромобили, дигитални решения, тунинг, музикални и системи за сигурност, управление на автопарка, франчайз концепции и други. В първото издание на изложението през 2018г. бяха представени 190 бранда от 27 държави.

Едно място – много предимства

„Възможностите за едновременно надграждане на бизнеса и откриване на решения, превръщат Automotive Expo Sofia в притегателен формат за много икономически браншове“, коментират организаторите. Данните сочат, че първото издание е привлякло интереса на собственици и служители на автосервизи, дистрибутори и търговци от различни сфери, собственици на логистични и складови бази, компании и производители на различни компоненти и детайли.

През тази година организаторите насочват усилия към развитието на модела и надграждането му така, че изложението да се превърне в максимално комплексно събитие, носещо оптимална полза на всеки присъстващ. „Отговорността пред бранша е изключително висока. Само у нас в сектор „Търговия; ремонт на автомобили и мотоциклети“, по данни на НСИ, заетите са над 480 000 души“, споделят организаторите. Затова в концепцията на Automotive Expo Sofia заляга детайлният подход и поддържането на тясна комуникация със сектора.

Много възможности на едно място – тази екосистема ни осигуряват единствено бизнес изложенията. През призмата на динамичната действителност, това ще превърна Automotive Expo Sofia 2023 в ценно събитие от 15 до 17 юни за всеки, обвързан с бранша на атомобилния афтърмаркет, ремонта и автоконсумативите.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име

    6 2 Отговор
    Колко че е входа

    Коментиран от #2

  • 2 няма какво толкова да се види

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Име":

    Безплатен , то иначе посетители няма да има .
  • 3 сектант

    7 0 Отговор
    странно същество е българинът. купуваш си 330 бензин 2022ра година и ти казва защо е бензин, скъпа поддръжка, защо не нафтичка не си ли можал да избереш нещо с повече екстри.... взимаш си от друга страна да кажем е280 дизел 2009та и ти казва еее тя много стара, дизелите не ги правят вече всеки ги маха отживелица са, за тия пари бмв са по-здрави, можеше да си вкараш първа вноска за нисан, рено, дачия итн... дори електричка... "нали си гъзар, защо караш кола на 20 години" също е чест коментар... абе няма угодия българина ама той самия дето ги казва тия коментари кара сигурно някой пробит пасат от 2003та за 5000 лева "нов внос".. ама видиш ли защо твоята 330 бензин 4 по 4 била бензин защо не нафтичка